(Poistunut julkaisusta)

Automaatioasentaja asiakkaallemme Afore Oy:lle Lietoon
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018Työn kuvaus:
  Afore Oy on Liedossa ja Helsingissä toimiva yritys, jonka päätuotteina ovat edistyneet testauslaiteratkaisut mikroelektronisten antureiden (MEMS) testaukseen ja kalibrointiin sekä asiakkaiden toiveiden mukaisesti räätälöidyt tuotantoautomaatiolaitteet. Afore kuuluu osana Singaporelaisen pörssiyhtiö AEM Holdingsiin. Afore on voimakkaasti kasvuhakuinen ja tavoitteidensa saavuttamiseksi he ovat vahvistamassa organisaatiotaan.
 
Haemme asiakkaallemme Afore Oy:lle Lietoon Tuulissuolle AUTOMAATIOASENTAJAA kymmenhenkiseen tiimin. Kyseessä on aluksi kuuden kuukauden määräaikainen työsuhde. Työt alkavat heti sopivan työntekijän löydyttyä, joten varmista itsellesi tämä mahtava työmahdollisuus hakemalla työtä nopeasti.
 
Automaatioasentajan työhön kuuluu pääasiassa tuotantoautomaatilaitteiden kokoonpanoasennukset. Lisäksi mm. ennakkohuoltojen suorittaminen, korjaustehtävät, vianmäärittely, sekä huoltotehtävät tuovat oman mausteensa työnkuvaan. Sähköasennustuntemus on työssä eduksi, mutta ei välttämätöntä. 
 
Edellytämme: 
- automaatiotekniikan perustutkintoa, tai muuta soveltuvaa koulutusta
- oma-aloitteista työotetta
- avointa ja oppimishaluista asennetta
- tarkkuutta ja huolellisuutta
 
Tarjoamme sinulle: 
- kokopäiväisen työn
- liukuvan työajan
- ammattitaitoisen työyhteisön ja tiimin tuen työllesi
- hyvän perehdytyksen työtehtäviisi
 
Hae paikkaa viimeistään 19.9.2018. Käsittelemme hakemuksia juoksevasti ja aloitamme haastattelut viikolla 37. Lisätietoa paikasta antaa HR Consultant Sanna Aarnio arkisin klo 9-15, p. 040 630 4557, sanna.aarnio@adecco.fi

Asiakkaan tehtävänimike:  Automaatioasentaja


Sijainti:  TURKU


Alkamispäivämäärä:  24/09/18


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Sanna Aarnio, +358406304557


Toimipaikka:  Turku