Automaatio- tai elektroniikka-asentaja
Teollisuuden Voima Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2021

Haemme Olkiluotoon

AUTOMAATIO- tai ELEKTRONIIKKA-ASENTAJAA

Meillä on mielenkiintoisia työpaikkoja! Haemme nyt kunnossapitoyksikköömme automaatio-/ elektroniikka-asentajaa toimimaan ydinvoimalaitoksen automaation parissa.

Kunnossapitoyksikön tehtävänä on huolehtia Olkiluodon alueen rakennusten ja kiinteistöjen, mekaanisten laitteiden, sekä sähkö-, automaatio-, prosessitietokonelaitteiden ja -järjestelmien ennakkohuolto-, kunnonvalvonta-, korjaus- ja muutostöistä. Yksikön tehtävänä on lisäksi osallistua rakenteellisten muutosten suunnitteluun ja toteutukseen.

Mitä tulet tekemään meillä?

Automaatio- /elektroniikka-asentajan tehtäviin kuuluvat monipuoliset mitta- ja kenttälaitteiden kalibroinnit, huollot ja huoltoon ohjaukset. Kalibrointitoimintaamme kuuluvat mm. paine, lämpötila ja sähköiset suureet. Vuosihuoltojen aikana osallistut myös laitosten automaatiokunnossapitotehtäviin.

Minkälaista henkilöä haemme?

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on soveltuva ammatillinen koulutus sekä hyvä mittaustekninen tietämys tai sinulla on aiempaa kokemusta mittalaitekalibroinneista. Analogiaelektroniikan ymmärrys ja korjaustaito katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämättömyys tehtävään valittavalta.

Ydinvoima-ala on hyvin säänneltyä ja tämän vuoksi työssä korostuvat huolellisuus, pitkäjänteisyys, ongelmanratkaisukyky, sekä sääntöjen tarkka noudattaminen. Me TVO:lla olemme ylpeitä tekemästämme työstä ja toivomme samaa myös sinulta: halu tehdä asiat hyvin ja tuottaa laadukasta jälkeä ovat työn keskiössä. Työtä tehdään yhdessä monien sidosryhmien ja erilaisten ihmisten kanssa, eli hyvät sosiaaliset vuorovaikutustaidot ovat myös tarpeen päivittäisessä kanssakäymisessä.

Tehtävään valittava henkilö perehdytetään työhönsä, alkaen ydinvoimaosaamisesta ja jatkuen sen jälkeen ammatillisen osaamisen, sekä työssä käytettävien ohjelmistojen koulutusjaksoilla. TVO:lla on kattava koulutusohjelma, joka mahdollistaa ammatillisen kehittymisen.

Hakuohjeet

Täytä hakemus mieluiten heti, mutta viimeistään 29.11.2021 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Ville Savolainen, p. 050-3133188.

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?

Me TVO-konsernissa tuotamme ydinvoimalla ilmastoystävällistä sähköä. Yhdessä uusiutuvien energianlähteiden kanssa sillä on ratkaiseva rooli ilmastonmuutoksen hillitsemisessä. Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko otetaan pian käyttöön Olkiluodossa. Tällöin lähes kolmasosa suomalaisesta sähköstä tulee yhdeltä saarelta. Olemme kehittyneet hallitsemaan koko ydinvoiman elinkaarta. Syvälle peruskallioon louhitussa ONKALOssa® aloitamme turvallisen käytetyn polttoaineen loppusijoituksen ensimmäisenä maailmassa.

Meillä pääset hyödyntämään osaamistasi, sillä panostamme vahvasti henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. Täällä sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi. Uramahdollisuuksien lisäksi TVO-konserni tarjoaa työntekijöilleen kattavat ja elämää tukevat henkilöstöedut.

Tutustu ydinalan ammattilaisiin urasivuillamme ja

tule mukaan Olkijengiin tekemään hiukkasen parempaa duunia!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1524324
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Ville Savolainen (ville.savolainen (a) tvo.fi)
  • Puhelin: 050-3133188.
  • Sijainti: Eurajoki, Satakunta