(Poistunut julkaisusta)

Automaatio- /sähkötyönjohtaja Helsinkiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019
Tule rakentamaan kanssamme maailman parasta kiinteistöpalvelualan yritystä!


Haemme nyt AUTOMAATIO-/SÄHKÖTYÖNJOHTAJAA Helsinkiin.


ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistönhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Työnjohtajana toimit tiiviissä asiakasyhteistyössä vastaten asiakkaalle raportoinnista, teknisestä neuvonnasta ja asiantuntijuudesta sekä osallistumisesta asiakkaan toiminnan suunnitteluun omalla vastuualueellasi. Toimit myös tulosvastuullisena esimiehenä oman yksikkösi asentajille ja vastaat lisäksi nimettyjen kohteiden töiden valvonnasta, resursoinnista, työnjohdosta ja raportoinnista sekä työturvallisuudesta yhteistyössä palveluohjaajan kanssa. Tehtävään kuuluu myös kustannusarvio- ja tarjouslaskentaa.


Tehtävässä menestyminen tehtävään soveltuvaa AMK -tason tutkintoa sekä riittävän laaja-alaista kokemusta sähkö- ja rakennusautomaatioalalta. Olet tuloksentekijä, yhteistyökykyinen verkostoituja, tehokas organisoija, joustava tiimipelaaja ja omaat vahvat IT-taidot. Toimimme kiinteästi yhteistyössä muiden toimialojemme kanssa, joten myös yhteistyötaitosi ovat tärkeässä roolissa tehtävässäsi.


Tarjoamme sinulle haastavan, kokoaikaisen ja monipuolisen työpaikan isossa kansainvälisessä konsernissa sekä näköalapaikan nykyaikaisiin ja tulevaisuuden kiinteistöpalveluihin. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, käy jättämässä hakemus viimeistään 19.5.2019, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Mikael Helenius numerosta 050 576 5413.


ISS Palveluissa työskentelee yli 600 toimihenkilöä sekä työnjohdollisissa että liiketoimintoja tukevissa tehtävissä ympäri Suomea. Haluamme olla alan edelläkävijä kehittäen ratkaisuja, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaillemme ja helpottavat palveluammattilaistemme arkea. Huolehdimme asiakkaan kiinteistöistä ja niihin liittyvistä palveluista kuin omistamme, ja visiomme onkin olla maailman paras palveluyritys. Arvokkain resurssimme on ihmiset. Haluamme palvella asiakkaitamme suurella sydämellä, ja toiminnastamme välittyykin "Power of the Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.