(Poistunut julkaisusta)

Automaatio- /sähköasentaja
Walki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2018

Haemme asiakasyrityksellemme Walki Oy:lle automaatio-/sähköasentajaa Pietarsaaren tehtaalle vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä vastaat osana ammattitaitoista kunnossapitotiimiä tuotantolinjojen automaatio- ja sähköjärjestelmien ennakkohuolto- ja vikakorjaustöistä. Pääset myös ottamaan osaa linjojen parannus- ja muutostöihin, joihin sisältyy käyttöönotot sekä testaukset.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. automaatio-/sähköasentaja), vähintään 2-3 vuoden työkokemusta teollisuuden automaatio- ja sähkökunnossapidon parista, kokemusta ohjelmoitavista logiikoista (Siemens S7) ja niiden vianhausta. Lisäksi tehtävässä vaaditaan englannin kielen taitoa, joustavuutta, ongelmanratkaisukykyä ja hyviä tietoteknisiä taitoja.

Arvostamme lisäksi tuntemusta ohjelmoitavista logiikoista ja tasavirtakäytöistä, oma-aloitteisuutta, vastuuntuntoisuutta, positiivista asennetta. Työntekijänä olet oppimiskykyinen, järjestelmällinen ja tottunut itsenäiseen työskentelyyn, mutta osaat työskennellä myös osana tiimiä.

Tarjoamme sinulle vakituisen työn, itsenäisessä ja monipuolisessa tehtävässä osana osaavaa tiimiä ja kilpailukykyisellä palkalla.