(Poistunut julkaisusta)

AUTOMAATIO-/SÄHKÖASENTAJA, Kaarina
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2018
 
Haemme asiakkaallemme Kaarinaan vakituiseen työsuhteeseen Automaatio - / Sähköasentajaa. Asiakkaamme kuuluu suomalaiseen vakavaraiseen perheyrityskonserniin, joka jo 50 vuoden ajan on valmistanut huippulaadukkaita kaapeleita laivateollisuuteen vieden niitä yli 60:een maahan ympäri maailmaa. Yrityksen tuotteet edustavat laatua, joustavuutta sekä erinomaista henkilökohtaista palvelua ja nyt sinulla on mahdollisuus tulla osaksi yrityksen menestystarinaa!
 
AUTOMAATIO-/SÄHKÖASENTAJA
 
Tehtävässä olet osana kunnossapitotiimiä tuotantolinjojen automaatio- ja sähköjärjestelmien ennakkohuolto- ja vikakorjaustöissä. Osallistut myös linjojen parannus- ja muutostöihin, joihin sisältyvät käyttöönotot sekä testaukset. Työtehtävät toteutetaan 1. tai 2.-vuorossa.
 
Odotamme sinulta:
 
- Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. automaatio- tai sähköasentaja)
- Kokemusta teollisuuden automaatio- ja sähkökunnossapidon parissa 
- Englannin kielen taitoa
- Joustavuutta ja ongelmanratkaisukykyä 
- Tietoteknisiä taitoja
- Erinomaista motivaatiota ja halua oppia
- Oma – aloitteista työskentelyotetta
 
Katsomme eduksi, mikäli sinulla on:
 
- Kokemusta ohjelmoitavista logiikoista ja niiden vianhausta
- Tuntemusta taajuusmuuttaja – ja tasavirtakäytöistä
- Sähköpätevyys 2 tai koulutuksellinen valmius pätevyyden saavuttamiseksi 
 
Sytyttääkö?
 
Rekisteröi itsesi hakijaksi osoitteessa www.manpower.fi ja hae tätä tehtävää viimeistään 31.01.2019 mennessä. Hae tehtävään heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä ja tehtävä täytetään heti soveltuvan ehdokkaan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella arkisin klo 14.00-16.00, niitä antaa ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Olli Tossavainen, puh. 045 357 8885.