(Poistunut julkaisusta)

Automaatio-osaston johtaja, Jartek Invest Oy
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019


Jartek Invest Oy on yksi Suomen merkittävimmistä sahateollisuuden teknologiatoimittajista. Yritys on pitkään alalla toiminut suunnittelu- ja projektitalo, jonka toimipiste on Lahdessa. Yrityksellä on vahva asiakaskunta sekä Suomessa että kansainvälisesti. Jartek Invest Oy työllistää tällä hetkellä noin 30 henkeä. 


Yrityksen vahvuus on sen osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta. Työtehtävät ovat monipuolisia ja tarjoavat sopivasti haasteita. Työilmapiiri on avoin, tiivis ja innovatiivinen. Jartek Invest Oy haluaa panostaa osaajiin ja tarjota asiakkailleen ammattilaisia nyt ja tulevaisuudessa.Etsimme nyt Jartek Invest Oy:lle Lahteen kokenutta


Automaatio-osaston johtajaa


Työtehtäviin kuuluu yrityksen automaatiopuolen vetovastuu. Toimit esimiesasemassa omalle automaatioväelle ja yhteistyökumppaneillemme. Yritys on kasvattamassa automaatio-osaamistaan ja tehtävään valittu henkilö tulee olemaan vahvasti mukana ideoimassa suuntaa tälle. Lisäksi sinulla on kyky toimia myynnin tukena. Työn yksityiskohdista voidaan neuvotella kiinnostuksen kohteiden mukaan.


Saatat olla hakemamme henkilö, jos sinulla on vahva kokemus automaatiojärjestelmistä sekä saha- tai prosessialalta, mieluiten molemmista. Sinulla on innovointikykyä, hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä aktiivinen ja ennakkoluuloton asenne työntekoon. Sinulla on kokemusta esimiestyöstä ja olisit valmis uusiin haasteisiin.


Lähetäthän hakemuksesi liitteineen oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolla antaa Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi. 
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.