(Poistunut julkaisusta)

Automaatio-osaaja
ARITERM OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018
ARITERM OY
Ariterm Oy on palvellut eri lämmitysjärjestelmien asiantuntijana Pohjoismaissa jo pitkään. Vuonna 2013 se laajensi toimintaansa perustamalla tytäryhtiö Ariterm Servicen, joka tekee huoltotöitä kaikkialla Suomessa. Ariterm kehittää, valmistaa ja markkinoi lämmitystekniikkaa uusiutuville polttoaineille kuten pelletti, klapi ja hake. Turvallisen lämmityksen varmistamiseksi Aritermin valmistamat kattilat ovat korkealaatuisia, toimintavarmoja ja pitkäikäisiä. Tuotantolaitoksemme ja pääkonttorimme sijaitsevat Saarijärvellä. Tuotteidemme päämarkkina-alueena ovat Pohjoismaat. Olemmekin Pohjoismaiden johtava biolämmitysjärjestelmien valmistaja. Valmistus tapahtuu Suomessa ja Ruotsissa, kahdessa maassa, joissa on kokemusta kylmyydestä ja tavoista kohdata se.
Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme Ariterm Oy:lle

AUTOMAATIO-OSAAJAA

automaatiojärjestelmien hallinnointiin ja kehittämiseen vakituiseen työsuhteeseen! Työtehtäviin kuuluu tekninen neuvonta niin henkilökunnalle kuin asiakkaillekin, sekä alihankkijoiden ohjaaminen ja tilausprosessissa avustaminen.
Odotamme sinulta
Työtehtävässä menestyminen edellyttää joko automaatioinsinöörin tai -teknikon opintoja tai vaihtoehtoisesti automaatioasentajan koulutusta työkokemuksella höystettynä. Hakijalta edellytämme Siemens-ympäristön komponenttien ja ohjelmien hallintaa. Tehtävässä menestyminen edellyttää automaatio-ohjelman ymmärtämistä vikatilanteissa ja omatoimista otetta työntekoon. Myös englannin kielen taito tulisi olla hyvällä tasolla. Etsimämme henkilö tulee toimeen laitteiden lisäksi myös ihmisten kanssa. Työn aloitus mahdollisimman pian!
Muut tiedot
Hae paikkaa 17.6.2018 mennessä täyttämällä työhakemus sivuillamme tai lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse osoitteeseen jyvaskyla@vmp.fi otsikolla "Automaatio-osaaja". Muista liittää hakemukseesi ajantasainen ansioluettelosi! Hae heti, sillä työnhakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Meillä on ilo tarjota osa-aikaisia ja vakituisia työtehtäviä vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa lähes 14 000 työntekijälle. Meillä on Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisointi. www.vmp.fi.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Miisa Piiroinen, jyvaskyla@vmp.fi, 046 923 7781
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 17.06.2018 mennessä.