(Poistunut julkaisusta)

Automaatio-opiskelijalle mielenkiintoinen lopputyömahdollisuus
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2019
Etsimme asiakasyrityksellemme palkalliseen 6kk mittaiseen product lifecycle management -projektiin automaatioinsinööri tai diplomi-insinööriopiskelijaa tekemään lopputyötä! Tässä tehtävässä pääset kehittymään kokeneempien parissa ja saat samalla jalkasi oven väliin monipuolisia uramahdollisuuksia tarjoavaan kansainväliseen asiakasyritykseemme.
KUVAUS
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä pääset osaksi mielenkiintoista product lifecycle management -projektia ja tulet työskentelemään uusimpien mahdollisten teknologien parissa.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö
* on loppuvaiheen AMK- / DI-opiskelija (automaatio)
* omaa mielellään jotain työkokemusta teollisuusympäristöstä esim. kesätöiden kautta
* on oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen
* puhuu sujuvaa suomea sekä englantia

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan
* Kesto: 6kk
* Sijainti: Vuosaari, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.
* Julkaisupäivämäärä: 25.6.2019


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on sähkövoima- ja automaatioteknologiayhtymä, joka toimii myös kansainvälisesti. Yrityksen tarjoamat tuotteet, järjestelmät ja palvelut parantavat asiakkaiden kilpailukykyä ympäristömyönteisellä tavalla.