(Poistunut julkaisusta)

Automaatio-operaattoriharjoittelija, Vt 4 Kirri-Tikkakoski
Destia

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Haemme automaatio-operaattoriharjoittelijaa Keski-Suomen alueelle Vt 4 rakentamisen projektille välille Kirri-Tikkakoski kesäksi 2020. 

Automaatio-operaatioharjoittelijana tutustut infrarakentamisen mittauksiin ja työkoneautomaatioon sekä perehdyt työturvallisuuteen, toimintatapoihin, ammattisanastoon ja työtehtäviin infran ammattilaisten tukemana. Työskentelet Destian eri projekteilla kokeneen automaatio-operaattorin ohjauksessa. Harjoittelun aikana pääset osallistumaan mallipohjaiseen rakentamiseen ja erityisesti koneohjauksen ratkaisuihin. Projekteillamme on käytössä alan uusimmat innovaatiot infrarakentamisessa.

Tämä kesätyö Vt 4-projektillamme on hieno mahdollisuus päästä toimimaan suurprojektilla sekä verkostoitumaan laajasti alan toimijoiden kanssa! Töitä on tarjolla 1.5-30.8.2020 välille.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään työpäällikkö Jaakko Taipale, 040 350 1539 tai  jaakko.taipale@destia.fi


Etsimämme henkilö

Työ soveltuu maanmittaustekniikan tai rakennusmestari/insinööri opiskelijoille (2.-4. vuosikurssi).


Työsuhde-edut

  • Lounas-, liikunta- ja kulttuurietu (ePassi)
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeet
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Puhelin: 020 444 11 Sijainti: Jyväskylä

Rekrytoinnin eteneminen

Hakemuksesi käsittelee se henkilö, jonka yhteystiedot ovat rekrytointi-ilmoituksessa. Saat viestin, kun hakemusten käsittely aloitetaan. Saatamme kutsua potentiaalisia hakijoita haastateltavaksi jo hakuaikana, mutta käymme kaikki hakemukset läpi viimeistään hakuajan päätyttyä. Mikäli emme etenisi kanssasi haastatteluvaiheeseen, pyrimme ilmoittamaan siitä mahdollisimman pian.