(Poistunut julkaisusta)

Automaatio-ohjelmoitsija
Octomeca Oy / co MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018

Octomeca on 1989 perustettu, suomalainen kiristekäärintäkoneita suunnitteleva ja valmistava teknologiayhtiö. Tehtaamme sijaitsee aurinkoisessa Naantalissa, josta käsin lähetämme räätälöidyt ratkaisumme kaikkialle maailmaan. Octomecan koneet tunnetaan maailmalla erinomaisesta laadusta ja innovatiivisuudesta. Olemme osa kansainvälistä FROMM konsernia. Suomessa Fromm Groupiin kuuluu Octomecan lisäksi Espoossa sijaitseva Fromm Pakkaus. Suomen toimintojen laajuus on yli 10 miljoonaa euroa. Lisätietoja: www.octomeca.fi

Toimintamme laajentuessa haemme nyt joukkoomme Naantaliin osaavaa

Automaatio-ohjelmoitsijaa

Tehtävänäsi on valmistamiemme koneiden ohjelmistojen suunnittelu ja testaus. Osallistut lisäksi laitteiden sähkö- ja automaatiosuunnitteluun, sekä toimittamiemme laitteiden käyttöönottoihin asiakkaidemme tiloissa ympäri maailmaa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää automaatiojärjestelmien tuntemusta ja jo muutaman vuoden kokemusta teollisista tuotantokoneista.

Odotamme hakijalta:

  • Yli 3 vuoden kokemusta automaatiojärjestelmien ohjelmoinnista, erityisesti Siemens S7
  • Sähkökäyttöjen ja taajuusmuuttajien sekä kenttäväylien tuntemusta (Profinet tai vastaava)
  • Koulutustaustasi voi olla teknikko tai insinööri. Saatat olla myös itseoppinut automaatiokoneiden ja laitteiden ohjelmoitsija.
  • Hyviä yhteistyötaitoja ja itsenäistä työskentelyotetta. Sinulla on kykyä työskennellä usean samanaikaisen tehtävän parissa
  • Matkustusvalmiutta ulkomaille/Eurooppaan ja itsenäistä työskentelyä asiakkaillamme
  • Hyvä suullinen ja kirjallinen englanninkielen taito
  • ePlan-ohjelmiston tuntemus katsotaan eduksi

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden kehittyä huippuosaajaksi mielenkiintoisessa kansainvälisessä yrityksessä, jossa työsi on hyvin monipuolista ja haastavaa kansainvälisten asiakkaidemme parissa. Saat mahdollisuuden kuulua meihin yli 1000 Frommilaiseen, joita on yli 30 eri maassa. Olemme aidosti globaali yritys, teknologian huipulla ja samalla meillä on perheyrityksen omistajapohjan mukaiset arvot. Pääset mukaan osaavaan joukkoon ja saat kattavan perehdytyksen sekä hyvät kouluttautumismahdollisuudet. Toimintamme perustuu huippulaatuun – kaikessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Octomecan Toimitusjohtaja Janne Koskela 9.3. klo 13–14 ja 12.3. klo 9–10, puh. 045 660 9600 ja MPS-konsultti Irene Turakainen 13.3. klo 9–10 ja 16.3. klo 12–13, puh. 020 746 9457. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si osoitteessa uratori.mps.fi 2.4.2018 mennessä.