(Poistunut julkaisusta)

Automaatio-ohjelmoija
Poolia Suomi Oy / TAS Power Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2019

TAS Power Oy

Työskenneltyään jo pitkään alalla, syttyi Lars Lundqvistin mielessä ajatus siitä, miten sähkökeskuksia tulisi rakentaa. Vuonna 1992 ajatus muuttui yritykseksi ja Lars perusti Espoon Kauklahteen TAS-Power Oy:n. Yrityksen matka pienestä keskusvalmistusyrityksestä varteen otettavaksi automaatiotaloksi ei ole tapahtunut sattumalta. Se on vuosien työn tulos ja matkalle on mahtunut monenlaisia tarinoita kerrottavaksi. Tyytyväiset pitkäaikaiset asiakkaat ja joustava henkilökunta ovat mahdollistaneet yrityksen kasvun läpi vaikeidenkin aikojen. Nykyään TAS-Powerissa työskentelee hiukan alle 20 sähkö- ja automaatioalan ammattilaista. TAS-Power Oy tuotteet ovat kiirineet ympäri maailmaa ja niitä voi nähdä niin maalla, merellä kuin ilmassakin.

Esittely

Onko ohjelmoitavat logiikat sinulle tuttuja ja kiinnostaisiko mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi automaatioalalta monipuolisten ja kansainvälisten asiakasprojektien parissa?

TAS Power Oy:lle on nyt haussa kokenut Automaatio-ohjelmoija työskentelemään vakituiseen työsuhteeseen Espoon Kauklahteen.

Työtehtävät

Tässä työssä pääset toimimaan monipuolisesti logiikkaohjelmoinnin, suunnittelutehtävien, testauksen ja käyttöönoton parissa. Työpäiväsi vietät eri asiakaskohteissa sekä yrityksen toimitiloissa Espoossa. Toimenkuvaasi kuuluu myös matkustelua kansainvälisten projektien yhteydessä myös ulkomailla (max. 100 matkapäivää vuodessa).

Työtehtäviisi sisältyy:

- teollisuuden ja meriteollisuuden automaatioratkaisuiden ohjelmointi- ja suunnittelutehtävät
- logiikkaohjelmointi (Siemens, Schneider, Omron)
- testaus ja käyttöönotto

Edellytykset

Etsimällämme henkilöllä on insinöörin tutkinto soveltuvalta alalta ja ohjelmoitavat logiikat (esim. Siemens, Schneider tai Omron) ovat jo tuttuja useamman vuoden ajalta. Merkittäväksi eduksi katsotaan kokemus teollisuuden automaatio-ohjelmoinnista ja -suunnittelusta. Oleellisinta on kuitenkin liiketoimintalähtöinen mindset, aktiivinen ja toimeentarttuva työskentelyote sekä palo ongelmanratkaisua kohtaan. Kommunikointi sujuu sinulta sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Edut

TAS Power Oy tarjoaa mahdollisuuden kehittää omaa osaamista, ottaa laaja-alaisen vastuun merkittävien ja kansainvälisten projektien eteenpäinviemisessä sekä itsenäisen ja monipuolisen tehtäväkentän kivassa ja hyväntuulisessa porukassa osana kokenutta tiimiä.

Lisätiedot

Rekrytointiprosessi hoidetaan yhteistyössä Poolia IT:n kanssa, joten lisätietoja saat soittamalla hakua hoitavalle Rekrytointikonsultille Sigrid Puhilas-Ikoselle numeroon 0407406509 tai s-postitse sigrid@poolia.fi. Lähetäthän CV:si ja hakemuksesi välittömästi, sillä aloitamme haastattelut heti!

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter