(Poistunut julkaisusta)

Automaatio-ohjelmoija, Vantaa
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia, Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

AUTOMAATIO-OHJELMOIJA

Etsimme asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudulle vakituiseen työsuhteeseen automaatio-ohjelmoinnin osaajaa. Yrityksen palveluitamme ovat urakoinnit niin uudis- kuin saneerauspuolelle sekä huollot.

Yritys tarjoaa räätälöityjä kiinteistöautomaatioratkaisuja rakennuksen elinkaaren kustannusten minimoimiseksi ja edistämään energiansäästöjä.

Yritys on vahva  ja vakavarainen ja heiltä löytyy kattava osaaminen. Se antaa valmiudet valita kyseiseen kohteeseen kulloinkin parhaiten soveltuvan kokonaisuuden tekee palveluntarjonnasta helppoa ja ketterää. 

Aalto Henkilöstöpalvelut avustaa asiakasyritystä rekrytointiprosessissa. Tehtävään soveltuva henkilö solmii työsuhteen suoraan asiakasyritykseen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn lisäksi mukavat kollegat. Saat hyödyntää ja kehittää osaamistasi ja kasvaa osana ammattitaitoista tiimiä.

Työssä vaaditaan ohjelmistotuntemuksen ja ohjelmointitaitojen lisäksi ongelmanratkaisutaitoja ja yhteistyötaitoja.

Ohjelmiston suunnittelu tehdään asiakkaan tai työnantajan tarpeiden pohjalta, ja se voi kohdistua joko uuteen ohjelmistoon tai jo käytössä olevan kehittämiseen.

Käytössä ovat Fidelix automaatiojärjestelmät.

Menestyäksesi tehtävässä edellytämme:

  • Ohjelmointiosaamista sekä käyttöjärjestelmien hallintaa ja tietokantaosaamista
  • Halua kehittyä ja kasvattaa osaamistaan

Työ on arkeen sijoittuvaa päivätyötä, etätyö mahdollisuudella. Lisäksi tehtävään soveltuvalle henkilölle tarjolla hyvin kilpailukykyinen palkka.

Mikäli olet innokas reippaan asenteen omaava, jolla halu tehdä töitä ja työmotivaatio kohdallaan ja nautit tekemisen meiningistä ja haluat kokoaikaisen pitkän työsuhteen laita hakemusta palkkatoiveesi kera osoitteeseen: anni.koskela@aaltovoima.fi

Lisätietoja työstä antaa

Anni Koskela

myyntipäällikkö 

anni.koskela@aaltovoima.fi 

0503230543

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suosittelu videoihin

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.