Automaatio-ohjelmoija kiinteistöihin liittyvien pilvipalveluiden pariin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019
Oletko automaatio-osaaja, joka haluaa laajentaa taitojaan pilvipalveluiden puolelle? AdConSys on kiinteistöautomaatioita tuottava yritys, johon etsimme automaatio-ohjelmoijaa pilvivalvomoon työskentelemään. Tehtäviisi kuuluu uusien kohteiden siirto pilvipalveluun, kiinteistöihin liittyvän grafiikan piirtoa ja valvomo-ohjelmointia. Jos sinulla on hieman ohjelmistotuntemusta ja kiinnostus monipuoliseen rooliin, hae jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Automaatio-ohjelmoijaa Kotkaan, Lappeenrantaan, Järvenpäähän tai Tampereelle! Mainitsethan hakemuksessasi, mikä paikkakunta on sinulle sopivin.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme.
TYÖNKUVA
Tulet työskentelemään AdConSysin pilvivalvomossa yhdessä tiimisi kanssa. Työt tehdään 7:30-16:00 välillä. Tiimin vastuualueelle kuuluu pilvipalveluiden rakentaminen Tridium Niagara-ohjelmistoa ja sen moduuleita hyväksikäyttäen. Siirrät uusia kohteita pilveen ja teet asiakkaiden tarpeiden mukaan myös pieniä muutos- ja korjaustöitä. Piirrät kiinteistöihin liittyviä grafiikoita esimerkiksi LVI sääntö - ja lämpökaavioiden mukaisesti. Tästä ohjelmistosta sinulla ei tarvitse olla vielä kokemusta, sillä saat kattavan perehdytyksen. Satunnaisesti neuvot asiakkaitasi palveluun liittyvissä asioissa.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Pilvivalvomossa uusien kohteiden siirto pilveen, korjaus- ja muutostyöt
* Kiinteistöihin liittyvien graafikoiden piirto

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tuntemusta ohjelmoinnista tai automaatioista. Taustaltasi voit olla automaatio-, sähkö -tai tietotekniikan insinööri. Toivoimme sinulla olevan jo hieman ohjelmointi- tai automaatiokokemusta työelämästä. Nautit siitä, että pääset paneutumaan ongelmanratkaisuun työssäsi.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Sopiva AMK -tausta
* Hieman työkokemusta automaatio- tai ohjelmistopuolelta


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on kiinteistöautomaatiokokemusta!

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: 12 kk

Paikka: Kotka, Lappeenranta, Järvenpää tai Tampere

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 04.01.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
AdConSys Oy on neljällä paikkakunnalla toimiva rakennusautomaatioalan yritys. Toimipisteet sijaitsevat Kotkassa, Järvenpäässä, Tampereella ja Lappeenrannassa. Yritys työllistää tällä hetkellä 24 henkilöä, joista 13 työskentelee Kotkan toimipisteellä. Vuonna 2015 AdConSys Oy:n liikevaihto oli 2,7 miljoonaa euroa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1225486
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere