(Poistunut julkaisusta)

Automaatio-/ohjelmistotestaaja, kokoaikainen, Insinööritoimisto Comatec Oy, Tampere
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2020
Kiinnostaako sinua ura testaajana? Haluatko päästä kehittymään alasi ammattilaiseksi teollisuuden ohjausjärjestelmien parissa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme automaatio- tai ohjelmistotestaaja!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Insinööritoimisto Comatec Oy:lle kokoaikaista automaatio- / ohjelmistotestaajaa Tampereelle. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.  

Testaajana toimit työkoneiden ohjausjärjestelmien testauksen parissa. Kyseessä on ohjelmistosimulaattoritestaajan työ, jota voidaan taustasi mukaan painottaa enemmän ohjelmistopuolen koodin tai vaihtoehtoisesti automaatiopuolen (PLC- ja logiikkatestaukset) testaukseen. Tämä on oiva tilaisuus vastavalmistuneelle tekijälle, sillä pääset oppimaan ja syventämään osaamistasi pitkäjänteisesti mielenkiintoisessa työympäristössä! Työ on itsenäistä ja pääsetkin vastaamaan omista testausprojekteista ja raportoinnista.

Comatec Group on kasvava ja kehittyvä mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnittelua sekä asiantuntija- ja projektinhoitopalveluita tarjoava konserni. Comatec Group työllistää yli 600 asiantuntijaa 20 paikkakunnalla neljässä eri maassa. Yrityksellä on vahva kokemus niin työkoneista, hyötyajoneuvoista, materiaalinkäsittely- ja tuotantojärjestelmistä kuin voimalaitoksistakin. Comatec Group tunnetaan erityisesti kyvystä toteuttaa teknologiateollisuuden mekaniikka-, sähkö- ja automaatiosuunnitteluun liittyviä haastavia toimeksiantoja. Heidän ratkaisunsa perustuvat yli kolmenkymmenen vuoden kokemukseen, ammattitaitoon ja rohkeuteen. Comatec Groupin tavoitteena on jatkaa vahvaa kasvua sekä olla alan halutuin yhteistyökumppani. Lisätietoa yrityksestä: https://www.comatec.fi/

Pääasialliset tehtävät
 • Työkoneiden ohjelmistosimulaattoritestaus keskittyen ohjelmisto- tai automaatiotestaukseen
 • Testaussuunnitelmien laadinta ja oman työn projektijohtaminen
 • Kirjalliset raportointitehtävät
 • Yhteistyö tiimin kanssa suomeksi ja englanniksi
Odotamme sinulta
 • Aitoa kiinnostusta uraan testaustehtävissä
 • Soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. automaatio tai ohjelmistotekniikan insinööri / DI)
 • Teknistä ymmärrystä ohjelmistotestaukseen sekä työkoneisiin tai teknisiin laitteisiin
 • Hyvää suullista sekä kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa
 • Oma-aloitteista ja aktiivista työotetta
Tarjoamme sinulle
 • Mahdollisuuden kehittyä alasi vahvaksi asiantuntijaksi ammattilaisten tukemana
 • Työympäristön, jossa on mielenkiintoiset tuotteet ja toimivat prosessit
 • Tilaisuuden ottaa vastuuta itsenäisestä roolista ja päästä kehittymään urallasi eteenpäin
 • Yrityskulttuurin, jossa kehittymistä tuetaan
 • Ison talon mahdollisuudet urapolun kehittämisessä myös tulevaisuudessa

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 21.09.2020, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on heti sopivan henkilön löydyttyä syksyllä 2020. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Anna-Leena Kontio (040 940 2481 arkisin klo 9-15, sähköpostitse anna-leena.kontio@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!
Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.