Automaatio-/mekaniikka-asentaja
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

Haemme pitkäaikaiselle asiakkaallemme Oriveden Ohutlevytekniikka Oy:lle AUTOMAATIO-/MEKANIIKKA-ASENTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Jäminkipohjaan.

Asiakkaallamme on 2014 vuonna valmistuneet uudet siistit tilat ja nykyaikaiset laitteet. Johtamiskulttuuri on nykyaikaista ja rentoa. Yritys tarjoaa palveluitaan asiakkailleen laaja-alaisesti sisältäen tuotekehityksen, tuotannon, kokoonpanon ja tuotteiden toimituksen asiakkaalle.

Etsimme nyt kasvavaan joukkoon ammattitaitoista automaatio-/ mekaanikka-asentajaa. Hakemallamme henkilöllä on esimerkiksi automaatioasentajan tai mekaanikonkoulutus sekä vähintään vuosi työkokemusta.

Tehtävässä hoidat automaatioasennuksia mm. kuljettimiin, vaunuihin ja siirtolaitteisiin. Sinulta löytyy kuvien lukutaitoa ja ymmärrystä sähköasennusten parista, tarkkuutta, luotettavuutta ja oma-aloitteisuutta.

Saat kaupan päälle mukavat työkaverit, työvaatteet, hyvän työterveyden ja ison talon edut.

Alkuun työskenetelet meidän kautta, myöhemmin on mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksen omille kirjoille.

Palkkaus: Sopimuksen mukaan.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä! 

Jos siis kiinnostuit tehtävästä, hae meille heti. Täytä hakemus osoitteessa www.amiko.fi. Haastattelut alkavat jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon Johanna, johanna.laurila@amiko.fi, p. 050 3780 432.

Työsuhde on aluksi 6kk:n määräaikaisuus, jonka jälkeen työllistyt suoraan asiakkaallemme.

Jos kiinnostuit tehtävästä, hae meille heti osoitteessa www.amiko.fi. Haastattelut alkavat jo hakuaikana ja tehtävään tullaan palkkaamaan tekijä pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa Amikon Johanna Laurila p. 0503780432.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot