Automaatio-/ käyttöinsinööri (Akaa)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022

Etsimme nyt asiakkaallemme 

AUTOMAATIO-/KÄYTTÖINSINÖÖRIÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Akaaseen!


Automaatio-/käyttöinsinöörin tehtävässä tulet työskentelemään erilaisissa automaation suunnittelu- ja käyttötehtävissä. Työhösi kuuluu monipuolisesti koneohjaukset, ohjelmoinnit ja niiden kehittäminen sekä tulet olemaan mukana myös käyttöönotoissa. 

Edellytämme sinulta sähkö-/automaatioalan ymmärrystä ja kokemusta. Sinulla voi olla insinöörikoulutus ja/tai muutaman vuoden kokemus automaation parissa työskentelystä. Tehtävässä toimiminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielten taitoa. Teknikkotausta ja asennustaito katsotaan tässä tehtävässä eduksi. Odotamme sinulta myös matkustusvalmiutta.

Henkilönä olet yhteistyökykyinen ja vahva tiimipeluri, joka tarttuu toimeen proaktiivisesti. Rakennat vuorovaikutustaidoillasi luottamusta niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien parissa. Olet työskentelytavoiltasi tarkka ja huolellinen. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään maineikkaassa, kansainvälisesti toimivassa organisaatiossa. Sinulla on käytössäsi laadukkaat työvälineet, ohjelmistot ja laitteet sekä ammattitaitoinen tiimi ympärilläsi tukemassa.

Kiinnostuitko tästä työmahdollisuudesta? Lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveesi kera alla olevan linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1185 

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnissa avustava Alen Consulting Oy:n HR-koordinaattori Aleksi Aalto arkisin klo 8-16, p. 044 740 4505.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1546120
  • Tehtäväalue: IT & Tech, Tuotanto- ja pienteollisuus, Sähkö ja LVI
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Aleksi Aalto (aleksi.aalto (a) alenconsulting.fi)
  • Puhelin: 044 740 4505
  • Sijainti: Akaa, Pirkanmaa