(Poistunut julkaisusta)

Automaatio- ja sähkösuunnittelun tiimiesimies
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2019

Onko sinulle näkemystä tiimin johtamiseen ja esimiehenä toimimiseen? Oletko kerryttänyt ammattitaitoasi automaatio- ja sähkösuunnittelun puolelta? FinnSonic etsii joukkoonsa kokenutta alan ammattilaista tukemaan kasvumatkaansa AUTOMAATIO- JA SÄHKÖSUUNNITTELUN TIIMIESIMIEHEN tehtävään. Voisitko se olla sinä?

FinnSonic on ultraäänipesun ja särötarkastuksen asiantuntija, joka on jo 40 vuoden ajan tarjonnut ratkaisuja teollisuuden vaativiin osienpesutarpeisiin ja FPI-järjestelmiin. Yli 80% tuotannosta vientiin ympäri maailmaa. FinnSonicin asiakkaita ovat muun muassa ABB, Agco Power, Airbus, British Airways, Emirates, Hella, Lego, Lufthansa, Metso, Owens-Illinois, Parker, Patria, Saab, Scania, Sandvik ja Siemens.

Sinä pääset FinnSonicilla kehittämään automaatio- ja sähkösuunnittelun prosesseja ja toimintatapoja. Sinulla on myös näkemystä projektien suunnittelemisesta sekä toteuttamisesta, ja pyrit toiminnallasi täyttämään asiakkaan odotukset ja toiveet. Sinä vastaat tehtävässä logiikkojen sekä käyttöliittymien ohjelmoinneista, sekä tuotteiden käyttöönotoista, testauksista sekä koulutuksista.

Sinulla on taito hallita kokonaisuuksia ja nähdä asiat laajemmin. Sinä haluat oman osaamisesi lisäksi kehittää ja tsempata koko tiimisi toimintaa, jotta yhdessä pääsette parhaimpaan mahdolliseen tulokseen. Koska pääset matkustamaan työssäsi ympäri maailmaa, hyvä englanninkielen taito on välttämätön, muu kielitaito on eduksi. Sinulla on taito toimia ihmisten kanssa ja asiakassuhteiden hoitaminen laadukkaasti onkin sinulle ominaista.

Sinulla on mahdollisuus päästä mielenkiintoisen tehtävän äärelle kansainväliseen ja kasvavaan suomalaiseen yritykseen. Saat FinnSonicilla tueksesi ammattitaitoisen, osaavan sekä innostavan työyhteisön. Palkkaus sovitaan kokemuksen mukaan. Tässä tehtävässä voit tehdä töitä joko Lahden toimipisteessä tai Tampereelle tulevassa suunnitteluyksikössä.

Jos koet olevasi etsimämme osaaja, niin laita verkkosivujemme kautta hakemuksesi palkkatoiveen kera, jossa kuvailet itseäsi sekä osaamistasi mahdollisimman laajasti. Haastattelemme jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä saat Amikon Saaralta, p. 050 4767404, saara.tereska@amiko.fi.