(Poistunut julkaisusta)

Automaatio- ja sähkösuunnittelija
Turku Energia

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020
HAEMME JUURI SINUA AUTOMAATIO- JA SÄHKÖSUUNNITTELIJAKSI
 
Tehtävänäsi on voimalaitoksen automaatio- ja prosessisähkösuunnittelun toteuttaminen erilaisissa kehitys-, muutos- ja investointiprojekteissa. Työnkuvaasi kuuluu myös automaatiojärjestelmiin liittyvien laitteistojen ja ohjelmistojen eliniän hallinta sekä raportointijärjestelmien kehitys. Työskentelet sisäisen asiantuntijaryhmän jäsenenä ja läheisessä yhteistyössä asiakasyritystemme kanssa.

Toivomme sinulta insinöörin tutkintoa ja/tai vahvaa käytännön kokemusta voima- ja lämpölaitosten prosessisähkö-, instrumentti- ja sovellussuunnittelun tehtävistä sekä järjestelmien käyttöönotosta. Arvostamme myös kokemusta projekti- ja kunnossapitotehtävistä sekä kunnossapidon tietojärjestelmistä. Käytössämme on AutoCAD-suunnitteluohjelmisto. Tehtävässä menestyminen edellyttää järjestelmällisyyttä, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä. Tulet toimeen englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja asiakasläheisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi dynaamisen asiantuntijaorganisaation jäsenenä. Turku Energia-konserni kuuluu Suomen suurimpien energiayhtiöiden joukkoon, ja olemme Varsinais-Suomen johtava sähkön ja lämmön myyjä sekä jakelija. Olemme vahvasti läsnä asiakkaidemme arjessa. Toimialan edelläkävijänä kehitämme uusia, ihmisten elämää ja ympäristöä hyödyttäviä ratkaisuja.
  
Tutustu meihin nettisivuillamme ja jätä hakemuksesi viimeistään 5.10.2020 täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa www.turkuenergia.fi/rekrytointi. Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Harri Blom p. 050 454 2453 ja erikoisasiantuntija Ville Pääkkönen p. 040 767 3551.

Turku Energia on savuton työpaikka.