(Poistunut julkaisusta)

Automaatio- ja sähköjärjestelmien tukipäällikkö
Tana Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Etsimme tuotekehitystiimiimme sähkö- ja automaatioalan ammattilaista. Työtehtäviisi kuuluvat sähkö-, automaatio- ja järjestelmätuki, tuotekehitysprojekteihin osallistuminen, tukiprosessien kehittäminen yhdessä tukiorganisaation kanssa sekä ratkaisuihin liittyvä dokumentointi. Vastuualueesi koostuvat sekä järjestelmiin liittyvistä tukifunktiotehtävistä että koneiden automaatio- ja sähköjärjestelmien kehittämisestä ja ylläpidosta. Tarkempi työnkuva muotoutuu suunnittelutarpeiden ja valitun työntekijän vahvuuksien mukaan. Toimipisteemme sijaitsevat Jyväskylässä ja Tampereella, tässä tehtävässä myös osittainen etätyö on mahdollista.

Odotamme sinulta:

  • soveltuvaa teknistä koulutusta (DI/insinööri esim. koneautomaatio, sähkö, ohjelmistot)
  • ymmärrystä ja kokemusta liikkuviin työkoneisiin liittyvistä sähkö- ja automaatiojärjestelmistä
  • kokemusta työkoneiden parissa toimimisesta
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • matkustusvalmiutta

Arvostamme kokemusta ja osaamista tiedonsiirtoväylätekniikoista (mm. CAN), CAD-suunnitteluohjelmista (mm. CADS, Vertex) ja ohjelmistotestauksesta. Sähköasennuslupa ja hydrauliikan ymmärrys ovat vahvoja plussia. Kaikista tärkeintä on kuitenkin asenteesi työhön sekä halu kehittyä ja valmius ottaa myös isompia vastuita.

Työntekijänä olet ratkaisukeskeinen ja energinen tiimityöpeluri. Olet käytännönläheinen ja oma-aloitteinen ja nautit monipuolisista haasteista. Sinulla on hyvä kyky omaksua uusia asioita sekä hallita useampaa samanaikasta projektia. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää analyyttisista työskentelytapaa ja ongelmanratkaisutaitoja sekä kykyä toimia yhteistyössä asiakkaiden kanssa.

Tämä tehtävä on sinulle, joka haluat päästä haastamaan itseäsi ja kehittymään osana kansainvälistä yritystä ja dynaamista toimintaympäristöä. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän lisäksi mutkattoman työyhteisön, rohkean yrityskulttuurin sekä mahdollisuuden päästä näyttämään sekä kehittämään osaamistasi.

Lisätietoja tehtävistä antaa tarvittaessa Kari Rautakoski, puh. 020 7290 249

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti, viimeistään 24.9.2019 mennessä osoitteeseen rekry@tana.fi.