(Poistunut julkaisusta)

AUTOMAATIO- JA SÄHKÖASENTAJA
Kotkan Energia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Haemme vakituiseen työsuhteeseen

AUTOMAATIO- JA SÄHKÖASENTAJAA

Olet mukana kunnossapitotiimin päivittäisessä toiminnassa turvaamassa prosessien ja laitteiden toimivuutta. Tehtäviisi automaatio- ja sähköasentajana kuuluvat voimalaitosten, lämpökeskusten ja –pumppaamoiden kunnossapito- ja ennakkohuoltotehtävät laitosten käytettävyyden varmistamiseksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ja kokemusta teollisuuden automaatio- ja sähkökunnossapidosta. Kokemus prosessiautomaatiojärjestelmistä (Valmet DNA, Honeywell), kenttäinstrumentoinnista ja kunnossapitojärjestelmistä katsotaan eduksi. Ajokortti on välttämätön.

Olet oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen, joustava ja yhteistyökykyinen. Kykenet sekä itsenäiseen työskentelyyn että tiimityöhön, ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän, kilpailukykyiset työsuhde-edut ja mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamistasi.

Täytä hakemus ja cv osoitteessa www.kotkanenergia.fi/rekrytointi viimeistään 4.3.2018.

Työtehtävään liittyviin tiedusteluihin vastaa kunnossapitopäällikkö Jari Mäkelä, jari.makela@kotkanenergia.fi tai puh. 044 7099 521.