(Poistunut julkaisusta)

Automaatio- ja ohjelmisto arkkitehti
Intelligent Traffic Management Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Intelligent Traffic Management Finland (ITM Finland) on valtio-omisteinen erityistehtäväyhtiö, joka kuuluu Traffic Management Finland Group -liikenteenohjauskonserniin. ITM Finland vastaa tieliikenteen ohjauksesta ja hallinnasta sekä tieliikenteen teknisistä järjestelmistä, laitteista, ohjelmistoista ja ICT-ympäristöistä. ITM Finlandin operatiivisesta toiminnasta vastaavien tieliikennekeskusten tehtävänä on seurata liikennettä ja huolehtia liikenteen sujuvuudesta sekä liikenteen ohjaamisesta ja tiedottamisesta. TMFG -liikenteenohjauskonsernin palveluksessa työskentelee noin 1100 henkilöä, joista noin 75 ITM Finlandissa. www.tmfg.fi

 

Automaatio- ja ohjelmistoarkkitehti

#Automaatioarkkitehtuuri, #Ohjelmistoarkkitehtuuri, #WinCC_OA, #Rest, #api, #JSON, #UML, #PostgreSQL, #Java, #C#, #.Net, #PLC, #Scada, #Kokonaisarkkitehtuuri, #Agile

Etsimme kehittämisyksikkömme vahvistukseksi ohjelmistoarkkitehtia ottamaan ohjat automaatio- ja ohjelmistoarkkitehtuurimme modernisoinnista ja ylläpidosta.

Tehtävässä vastaat laadukkaiden ja nykyaikaisten sovellusympäristöjen ja -arkkitehtuurin määrittelystä sekä ohjaat palveluntuottajien arkkitehtejä ja projektipäälliköitä. Monipuolisessa tehtävässä saat työskennellä itsenäisesti sekä osana tiimiä hyödyntäen moderneja ratkaisuja ja teknologioita operatiivisten liikenteenohjausjärjestelmien parissa. Osana arkkitehdin tehtävää on tuoda automaatiosovellusten arkkitehtuuri ja kehitysmenetelmät nykypäivään, hallita lähdekoodeja ja huolehtia koodien laadusta, mutta koodata ei tarvitse. Työsi jäljen näet konkreettisesti luotettavina ja turvallisina liikenteen palveluina, joita hyödyntää koko yhteiskunta. Arkkitehdin tehtävään voi sisältyä myös tuotekehitystä ja tuotteistamista. Tarkempi tehtävän muotoilu tehdään yhdessä valitun henkilön kanssa.

Tieliikenteen järjestelmäkokonaisuuteen sisältyy monimuotoinen kokonaisuus räätälöityjä ja valmisohjelmistoja, palvelimia, työasemia, reitittimiä, kytkimiä, konesalitekniikkaa, tunneleiden teollisuus- ja kiinteistöautomaatiota sekä tieliikennekeskusten valvomotekniikkaa neljällä eri paikkakunnalla.

Haemme joukkoomme arkkitehdiksi hyvää tyyppiä, joka tuntee nykyaikaiset ohjelmistokehityksen menetelmät ja teknologiat, eikä pelkää sukeltaa myös automaationkerroksen ohjelmistoarkkitehtuuriin. Tehtävässä menestymisen edellytyksenä on kyky hahmottaa laajoja kokonaisuuksia runsaine riippuvuuksineen sekä halu oppia ja ymmärtää ”miten asiat toimivat”.

Odotamme tehtävään soveltuvaa alempaa tai ylempää korkeakoulututkintoa esimerkiksi ohjelmisto-, automaatio- tai tietotekniikasta tai muuta soveltuvaa yhdistelmää osaamista ja kokemusta. Kommunikoit myös englannin kielellä.

Arkkitehdin työpiste sijoittuisi mieluiten Helsinkiin tai Kouvolaan, mutta muutkin ratkaisut voivat olla mahdollisia. Kollegasi työskentelevät Helsingissä, Kouvolassa, Turussa, Tampereella ja Oulussa.

Tarjoamme sinulle:

  • Vastuuta ja vapautta sekä esimiehen ja yhtiön johdon tuen.
  • Mielenkiintoisen ja kehittyvän tehtäväkentän lisäksi innostavan ja dynaamisen työyhteisön ja työilmapiirin
  • Hyvät esimies- ja tukipalvelut
  • Ammattitaitoiset ja mukavat kollegat
  • Yrityskulttuurin, jonka kehittämisessä henkilöstömme on avainasemassa
  • Kattavat henkilöstöedut
  • Kilpailukykyisen palkkauksen
  • Mahdollisuuden olla toteuttamassa uusia digitaalisia liikenteen palveluja

Jos kiinnostuit, niin hae paikkaa täyttämällä hakulomake, jonka löydät oheisen linkin takaa viimeistään 6.1.2020 mennessä. Kutsumme hakemuksen perusteella hakijoita henkilökohtaiseen tapaamiseen jo hakuajan aikana. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa http://www.supo.fi