Automaatio- ja instrumentointipäällikkö
Finnsementti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020

Finnsementti Oy kuuluu CRH-konserniin, joka on yksi maailman johtavista rakennusmateriaaliyrityksistä. Valmistamme sementtejä Paraisten ja Lappeenrannan tehtailla. Strategiansa mukaisesti Finnsementti panostaa asiakaskokemuksen kehittämiseen, jatkuvaan parantamiseen sekä henkilöstön hyvinvointiin. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme rakennusalan paras asiakaskokemus. Finnsementti on mukana rakentamassa kestävää Suomea.

Haemme Lappeenrannan sementtitehtaalle

AUTOMAATIO- JA INSTRUMENTOINTIPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtäviin kuuluu tehtaalle perustettavan sähköosaston johtaminen. Automaatio- ja instrumentointipäällikkö liittyy tehtaan johtoryhmään ja raportoi tehdaspäällikölle. Erityisvastuihin kuuluu tehtaan IT:stä, automaatiosta, kyberturvallisuudesta ja instrumentoinnista vastaaminen. Tehtaan automaatiojärjestelmien ohjelmointityö ja sähkömiesresurssin työnjohto kuuluu työnkuvaan. Tehtävän tavoitteena on parantaa tehtaan tuotannon luotettavuutta kehittämällä sähköosaston toimintaa kunnossapidossa, ennakkohuollossa ja projekteissa yhdessä sähköinsinöörin kanssa.

Toivomme hakijalta sähkö- tai automaatioinsinöörin tutkintoa, tai vahvaa työkokemusta ja osaamista alalta asiantuntija- ja esimiestehtävissä. Menestyäkseen tehtävässä hakijalla tulee olla hyvä organisointikyky ja vuorovaikutustaito, sekä aktiivinen työote ja kyky itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävä edellyttää englanninkielen taitoa, sekä osaamista ja kokemusta ICT -alalta.

Tarjoamme itsenäisen ja haastavan tehtäväkentän hyvässä työyhteisössä sekä osaavien työtovereiden tuen. Työilmapiirimme on kannustava ja reilu. Olemme yhdessä voittava joukkue. Kansainväliset uramahdollisuudet ovat osa konsernimme henkilöstön kehittämistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tehdaspäällikkö Jarkko Riepponen, puh. 0201 206 437.

Kiinnostuitko? Viimeinen hakupäivä on 6.12.2020. Haastattelemme sopivia kandidaatteja myös hakuajan aikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401406
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Jarkko Riepponen
  • Puhelin: 0201 206 437
  • Sijainti: Lappeenranta, Etelä-Karjala