(Poistunut julkaisusta)

Automaatio Ammattilaista Steel-Kamet Oy:lle
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2018

Steel-Kamet Oy on Pohjoismaiden johtava betonivalmistuksen koneiden ja laitteiden kehittäjä, jonka valikoima kattaa kaikki laadukkaan betonituotannon tarpeet monipuolisesta suurtuotannosta pientuotantoon. Tuotteita ovat betoniasemat, lämmityslaitteet, elementtitehtaan koneet ja laitteet sekä näiden automatisointi. Erinomaiset palvelut ja mallisto kattavat tuotannon kaikki osa-alueet ratkaisujen suunnittelusta toteutuksiin sekä asennuksista toiminnan koko elinkaaren hallintaan. Steel-Kamet Oy toimii sertifioitujen ISO9001, 14001 sekä EN 1090-1 mukaisesti.

Pääkonttori sijaistee Kalajoella. Lisätietoja yrityksestä www.steelkamet.com

Haemme Steel-Kamet Oy:n palvelukseen automaatiopalveluiden projektien kasvaessa

AUTOMAATIO AMMATTILAISTA

Tehtävässäsi toimit automaatioprojektien asiantuntija roolissa. Tehtävänkuvaasi kuuluu projektinhoidollisia tehtäviä sekä automaatiojärjestelmien käyttöönotot ja testaukset sisältäen ohjelmamuutokset. Lopullinen tehtävänkuvaus tarkentuu valitun henkilön mukaan. Asemapaikka valitun henkilön mukaan, esimerkiksi Kalajoki, Oulu tai Tampere.

Odotamme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. sähkö/automaatioasentaja tai insinööri) ja kokemusta teollisuuden prosesseista ja perustuntemusta automaatiosta. Käytännön kokemus automaatiojärjestelmistä, käyttöönotoista ja projektihoidosta ovat plussaa. Mielellään omaat tietotaitoa myös ohjelmistoista ja säätötekniikasta. Istut hyvin työyhteisöömme, jos positiivisena persoonana omaat oma-aloitteisuutta ja itseohjautuvuutta. Työsi on itsenäistä, mutta tarvitset myös tiimityötaitoja työskennellessäsi osana automaation tiimiä. Arvostamme aikaisempaa alan kokemusta ja englannin kielen taitoa. Voit olla joko nuorempi tulevaisuuden ammattilainen tai jo kokenut osaaja.

Tarjoamme:   - vakituisen työsuhteen kasvavassa ja vakavaraisessa yrityksessä
                       - kilpailukykyisen kuukausipalkan ja urakehitysmahdollisuudet
                       - mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen tehtävän ammattilaisten parissa
                       - mahdollisuuden kehittää ja toteuttaa mielenkiintoisia projektejamme

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.uniflex.fi ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään 21.10.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!