(Poistunut julkaisusta)

Automaalari
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Lahteen

AUTOMAALARIA

korkeapaineruiskulla tehtävään maalaustyöhön metallialan yritykseen. Työssä hoidat kaikkia maalaamon tehtäviä, alkaen esikäsittelystä, hionnasta ja pohjatöistä aina pinnan ruiskumaalaukseen.  

Hakijalta edellytämme kokemusta korkeapaineruiskun käytöstä ja teollisesta maalauksesta, oma-aloitteisuutta ja luotettavuutta. Kokemus automaalaamon tehtävistä on eduksi, mutta myös muu metallialan maalamokokemus huomioidaan. Tärkeintä on halu oppia ja hyvä työmotivaatio. Tehtävässä pärjää tarkka ja ripeäotteinen tekijä. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Jos tietosi löytyvät jo meiltä, voit soittaa p. 044 728 3771 / Leena Raittinen

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.