(Poistunut julkaisusta)

Automaalari
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018


Haemme nyt Pirkanmaan Autotaito Oy:lle AUTOMAALARIA Tampereelle.

Pirkanmaan Autotaito Oy on täyden palvelun autokorjaamo Tampereen seudulla.
Palveluina ovat Suzuki ja Isuzu -merkkihuollot, sekä erityisesti Volvo -huollot ja -korjaukset sekä Renault -huollot ja -korjaukset. Heille on tervetulleita myös muiden automerkkien omistajat. Webasto-lämmittimien valtuutettu palvelupiste.

Edellytämme hakijoilta automaalarin perustutkintoa. Työtehtäviin kuuluvat ajoneuvojen maalaukset ja pohjatöiden tekoa.

Viihdyt tehtävässäsi, mikäli sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote. Aikaisempi kokemus vastaavan kaltaisesta työstä lueaan eduksi.

Tarjoamme sinulle keikkaluonteisen työn jossa kuitenkin työtunteja mahdollisuuksien mukaan paljonkin.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 4.11.2018 Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla! Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja palkkaus suoraan asiakasyrityksen palkkalistoille.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland

  • Tiesitkö, että me tarjoamme hyvää työtä? www.hyvää-työtä.fi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi