(Poistunut julkaisusta)

Automaalari
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018

Oletko automaalauksen koulutuksen käynyt tai onko sinulla alan kokemusta? Tykkäätkö tarkkuutta vaativasta työstä, jossa työsi jälki palkitaan?

Haemme asiakasyrityksellemme reipasta ja ammattitaitoista AUTOMAALARIA kesälomatuurauksiin Rovaniemelle. Hyvälle tekijälle on tarjolla pitkäaikainenkin työsuhde.

Edellytämme sinulta alan koulutusta tai työkokemusta. Arvostamme erityisesti oma-aloitteisuutta, ahkeruutta, hyvää työn jälkeä ja luotettavuutta.

Tarjoamme sinulle kokopäiväisen arkityön, sekä mahdollisuuden jatkaa työsuhdettaan myös kesälomatuurauksien jälkeenkin.

Löytyykö sinulta asennetta, intoa ja kokemusta tähän tehtävään? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää pikimmiten oheisen linkin kautta tai suoraan soittamalla. Lisätietoja tehtävästä antaa Jennika Puominen 050 409 7304 / jennika.puominen@personalhuset-sg.com

 

Personalhuseet on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.