(Poistunut julkaisusta)

Automaalari Riihimäelle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019

Haluatko työskennellä tarkkuutta vaativassa työssä, jossa pääset näkemään kättesi jäljen konkreettisesti? Pidätkö fyysisemmästä työstä, johon ei kuulu toimistossa istuskelua?


Etsimme nyt asiakkaallemme AUTOMAALARIA Riihimäelle vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.


Työnkuvaan liittyy itse autojen maalaamisen lisäksi toisinaan myös auton osien purkamista ja kasaamista sekä autojen vetämistä perävaunulla eri kohteisiin.

Toivomme, että olet jo muutaman vuoden kerryttänyt kokemusta automaalaajan tehtävistä. Asiakkaina ovat isot automyymälät, joten korkeatasoinen työskentely ja laatu ovat ensiarvoisen tärkeässä asemassa. Mahtavaa on, jos sinulta löytyy pikku E -ajokortti autojen kuljettamista varten! Toivomme, että olet luotettava, ahkera ja sellainen työntekijä, jonka voimme laittaa hyvillä mielin matkaan asiakasyritykseemme.

Tässä työssä saat erittäin mukavat työkaverit, joustavat työajat sekä erinomaiset puitteet työntekoon. Jos asut kauempana, on asiakkaalla mahdollisuus tarjota sinulle asumisratkaisua Riihimäeltä. Palkkauksen pohjana käytetään auto- ja konekorjaamon työehtosopimusta, mutta mielellämme kuulemme sinun palkkatoiveesi ja otamme sen huomioon.


Onko tässä seuraava urasteppisi? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai soita suoraan henkilöstökonsultti Mikaela Mäelle, 0405532130, niin sovitaan haastatteluaika. Voit myös laittaa sähköpostia mikaela.maki@personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.