(Poistunut julkaisusta)

Automaalareita Norjaan
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

Haemme asiakasyrityksellemme automaalaria Norjaan, Oslon alueelle. Kyseessä on korjaamo, joka on erikoistunut SMART ("Small to Medium Area Repair Techniques") -korjauksiin, ja joka panostaa kustannustehokkaaseen, nopeaan ja ympäristöystävälliseen autojen huoltoon.

Päivittäiset työtehtävät koostuvat korin kunnostustöistä, työhön kuuluvista valmisteluista, kiillotuksesta, laadunvalvonnasta ja toki itse maalaamisesta. Tarjolla on töitä joko täysipäiväisenä työntekijänä tai vuorottelutyöntekijänä, jolla kolmea työviikkoa seuraa aina vapaaviikko. Työskentelykielenä toimii englanti, tai kykyjesi mukaan norja, ja töitä tehdään sekä yksin että tiimeissä.

Toivomme sinulta työtä tukevaa kokemusta automaalauksen parista, B-ajokorttia ja sujuvaa englannin kielen taitoa. Työntekijänä olet ahkera sekä arvostat työn laatua. Kykenet työskentelemään tarvittaessa omatoimisesti, mutta myöskään tiimin osana toimiminen ei pelota sinua. Työn ajoittainen hektisyys ei saa sinua raiteiltaan, vaan voimaannut mahdollisuudesta haastaa itseäsi. Eduksi katsomme, jos omaat kokemuksen lisäksi myös työtä tukevan koulutuksen, ja tunnet ehkä jo etukäteen SMART -korjausprosessia.

Tarjoamme mahdollisuuden haastaa itseäsi kansainvälisessä ympäristössä, olit sitten urasi alkuvaiheessa oleva tai jo enemmän kokemusta kerryttänyt tekijä. Norjassa sinua odottavat vaihtelevat työtehtävät moderneissa tiloissa ja moderneilla työvälineillä, kilpailukykyinen palkka ja työsuhde-etuudet, työturvallisuutta arvostava ja kannustava työskentelyilmapiiri sekä mahdollisuus pitkäaikaiseenkin työsuhteeseen. Tuemme sinua myös elämän perusedellytysten kuntoon saattamisessa Norjassa, auttamalla sinua muun muassa asuntoasioissa.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa oheisen linkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja täytämme avoimet tehtävät mahdollisimman pian sopivien henkilöiden löydyttyä. Liitäthän hakemukseesi mieluiten englanninkielisen ansioluettelon (CV).

Lisätietoja tehtävistä antaa Perttu Piispa, 050 471 3321, perttu.piispa@barona.fi.