(Poistunut julkaisusta)

Autollisia siivoojia Tampereelle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2018

Oletko sinä uusin tulokkaamme ISS:n siivouspalveluissa? Hihat heilumaan hyvässä hengessä!

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne.

Etsimme nyt reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä SIIVOOJIA Tampereelle.

Työtehtäviin kuuluu ylläpitosiivous toimisto-ja pienteollisuuskohde ympäristössä. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja osapäiväinen. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin alkaen klo 6.00 ja loppuen 11.00-14.00 välillä. Työtä on tarjolla 6h päivässä ja 30h viikossa. Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä ja alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset hyvää fyysistä peruskuntoa, erinomaista suomen kielen taitoa, sekä aurinkoista palveluasennetta. Edellytämme oman auton käyttömahdollisuutta työn liikkuvuuden vuoksi.

Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 6.6.2018. Työ alkaa sopivien henkilöiden löydyttyä.ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -