(Poistunut julkaisusta)

Autollisia rakennustyöntekijöitä Tuusulaan
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Meillä on etsinnässä ammattitaitoisia, tunnollisia ja motivoituneita rakennustyöntekijöitä Tuusulassa sijaitseville työmaille. Työhön sisältyy monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä oman osaamisen ja kokemuksen mukaisesti. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Hakemallamme henkilöllä on aiempaa kokemusta rakennusmiehen tai -naisen tehtävistä ja hän pystyy toimimaan sekä itsenäisesti että tiimityöskentelyssä. Rakennusalan koulutus on eduksi, mutta arvostamme myös työssä hankittua osaamista. Etsimme henkilöä, jolla on motivoitunut ja omatoiminen työote sekä aito kiinnostus alaa kohtaan. Toivomme rakennuspiirustusten lukutaitoa. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä suullista suomen kielen taitoa. Oman auton käyttömahdollisuus on iso plussa, sillä työkohteet eivät aina sijaitse julkisten kulkuyhteyksien varrella.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, palkkauksen kokemuksesi mukaan sekä iloisen ja välittävän HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Lisäksi työntekijämme saavat meiltä mukavat ja laadukkaat työvarusteet. Meille on tärkeää että hyvä ja motivoitunut työntekijä viihtyy WorkPowerilla mahdollisimman pitkään!

Lisätietoa tarvittaessa:
HR Trainee Vilma Kauppala
vilma.kauppala@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, rakennustyöntekijä, rakennusmies, rakennusnainen, rakennustyö, Tuusula, Uusimaa