(Poistunut julkaisusta)

Autollisia rakennusaputyöntekijöitä Tuusulaan
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Onko haussa viihdykästä työtä, jossa ei tule tylsää vaan pääsee kunnolla reippaan työnteon makuun? Tule meille töihin! Haemme Tuusulassa sijaitseville työmaille luotettavia, oma-aloitteisia ja reippaita rakennusaputyöntekijöitä. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, kuten purku-, raivaus-, siivoustöitä sekä muita rakennusapulaisen töitä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa sekä tunnollista ja tarmokasta asennetta työntekoon. Edellytämme, että kykenet työskentelemään omatoimisesti, mutta sovit myös hienosti tiimityöhön. Aikaisemmasta rakennusapulaisen kokemuksesta on sinulle hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä - reipas ja motivoitunut asenne ratkaisee. Edellytämme täysi-ikäisyyttä sekä suullista suomen kielen taitoa, sekä hakijalla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti. Auton käytöstä työmatkoilla on etua, sillä osa työmaista sijaitsee julkisen liikenteen ulottumattomissa.

Tarjoamme sinulle:
Meillä on asiakkainamme Suomen suurimpia rakennusalan yrityksiä, joten työskentelemällä kauttamme saat erinomaisen mahdollisuuden tutustua eri yrityksiin sekä saat tärkeää kokemusta vaihtelevista työtehtävistä. Palkkauksen osalta noudatamme rakennusalan työehtosopimusta. Lisäksi tarjoamme sinulle meidän avuliaan HR-tiimimme tuen sekä turvalliset ja laadukkaat työvaatteet. Reippaalle ja taitavalle työntekijälle on tässä hyvä mahdollisuus pidempäänkin jatkuvaan keikkatyöhön!

Jos uskot olevasi oikea henkilö tähän työhön, täytä hakemus! Haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana ja työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä:
HR Trainee Vilma Kauppala
vilma.kauppala@workpower.fi

Avainsanat: rakennusapulainen, rakennusaputyöntekijä, appari, rakennustyö, Tuusula, Keski-Uusimaa, Uusimaa