(Poistunut julkaisusta)

Autollisia käsilumityöntekijöitä
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2019

Tule tekemään lumitöitä Wippii Workin lumitiimiin! Viime talvina olemme toteuttaneet kymmeniä tuhansia työtunteja lumityöpalveluita ja tarjonneet töitä yli 500:lle ahkeralle työntekijälle. Edeltävänä talvena teimme lumipalveluidemme uuden ennätyksen, 4000 tuntia työtä lumen parissa pelkästään tammikuussa! Tänä vuonna asiakkaita ja toimeksiantoja tulee olemaan edellisvuosia enemmän, siksi myös työntekijätarpeemme kasvaa entisestään.

Haemme nyt Helsinkiin, Espooseen ja Vantaalle useita

AUTOLLISIA KÄSILUMITYÖNTEKIJÖITÄ

keikkaluontoiseen sesonkityöhön.
Työtehtävänä on lumen lapiointia sekä -kolausta maantasossa. Työ sopii hyvin esim. opiskelijoille tai muille lisätienestejä vailla oleville, jotka haluavat tehdä hyväpalkkaisia keikkatöitä enemmän tai vähemmän tulevana talvena. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta lumitöistä, sillä oikea asenne ja työhönlähtövalmius ovat sitäkin tärkeämpiä!

Tiimissämme on edelleen muutamia paikkoja vakioalueillamme vapaana, jonka lisäksi joukkueemme kaipaa ahkeria työntekijöitä, jotka pystyisivät käyttämään autoa työssään. Monet kohteistamme ovat sellaisia, että niiden järkevä hoitaminen ei ole mahdollista ilman auton käyttöä. Korvaamme auton käytöstä tulevat kilometrit työajalta säännösten mukaisesti.

  • Töitä tehdään arkisin ja viikonloppuisin, työt alkavat yleensä aikaisin aamusta.
  • Työpäivät ovat pituudeltaan vaihtelevia, mutta tyypillisesti noin 6-10h kestoisia. Palkan maksamme joka tapauksessa aina minimissään 4h ajalta.
  • Tehtävässä maksetaan palkkaa alkaen 11,50€/h, jonka lisäksi lisät viikonpäivän/vuorokaudenajan mukaan. Viikonloppuisin ja öisin maksetaan korotettua tuntipalkkaa.

Olethan ahkera, reipas, tunnollinen, ripeä, joustava sekä fyysisesti hyväkuntoinen?
Osaathan puhua sujuvasti suomea?

Hakijoilta edellytämme:
-Täysi-ikäisyyttä
-B-ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta (kilometrikorvaus maksetaan)
-Hyvää fyysistä kuntoa
-Asiakaspalveluhenkistä asennetta

Tehtävään valituille tarjoamme:
-Reilun perustuntipalkan + lisät
-Erinomaisen mahdollisuuden lisätienesteille
-Työvuoroja joustavasti
-Mahdollisuuden jatkaa talvikauden jälkeen muissa keikkaluontoisissa tehtävissä

Töitä on eniten tarjolla ahkerille ja reippaille työntekijöille, joilla on asenne ja työmotivaatio kohdallaan. Jokaisena talvena olemme jakaneet halukkaat ja luotettavat työntekijät vakioreiteillemme, jotka suoritetaan aina lumirajan ylittyessä.

Suosittelemme jättämään hakemuksen mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita myös ennen talvikauden alkamista. Olemme jatkuvasti puhelimitse yhteydessä hakijoihin työhaastattelukutsujen merkeissä. Haastattelemme hakijoita tarpeen mukaan koko talvikauden ajan.

Jos olet jo Wippiin Nopean Toiminnan Joukkojen työntekijä (https://www.ntj.fi/)  voit ilmoittaa meille halukkuudestasi tehdä myös lumitöitä suoraan puhelimitse, eikä erillinen hakemus ole välttämätön.

Lisätietoja tehtävästä saa numerosta 020-7698923, arkisin klo 07:00-18:00 välisenä aikana.