(Poistunut julkaisusta)

Autollinen siivooja Tervakoskelle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Kiinnostaako itsenäinen työ ihmisten parissa? Motivoiko sinua positiivisen ilmapiirin luominen asiakkaiden keskuudessa? Siinä tapauksessa tule meille tekemään siivoustyötä! Etsimme

 

 

SIIVOOJAA LIIKENNEASEMALLE

 

osa-aikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen Tervakoskelle. Töitä tehdään maanantaista perjantaihin n. klo 15.30 - 19.00 sekä lauantai klo 8.00 - 11.30. Viikkotunnit  21 h /vko. Aikataulussa on hieman joustovaraa, mikäli sinulla on haasteita aikataulun kanssa. 

 

 

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat!. Suomen kielen osaamista vaaditaan asiakaspalvelutilanteiden takia. Kerrothan kuitenkin, jos sinulla on muuta kokemusta, jota voisit soveltaa tähän tehtävään. Toivomme, että sinulla on ajokortti ja auton käyttömahdollisuus tai muu kulkupeli, koska kohteeseen ei valitettavasti pääse julkisilla kulkuneuvoilla. 

 

 

Saat meiltä:

  • Työhösi hyvän perehdytyksen ja halutessasi tuemme sinun oman koulutus- ja urapolkusi rakentamista talon sisällä.
  • Esimiehesi pitää sinusta huolen sekä tukee päivittäisessä tekemisessä.
  • Hyvät ja asianmukaiset työvälineet.
  • Ison talon henkilöstöetuuksia mm. terveys- ja kulttuuripalveluista ja henkilökuntakerhojen järjestämistä tapahtumista.
  • Mahdollisuuden liittyä sairaskassamme jäseneksi.
  • Kiinteistöpalvelualan TES:in mukaisen palkkauksen

 

 

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi tai kysyä lisätietoja Kristiina Juntunen puh 050 385 5843, kristiina.juntunen@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse. 

 

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!
https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc