Autollinen siivooja, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – se palveleva perheyritys

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2003 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut kotimainen perheyritys. Meille Nordicissa tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että työ kohtaa sen vertaisensa tekijän.  

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä sekä tulemaan osaksi kasvavaa perhettämme!


Etsimme nyt asiakasyrityksellemme reipasta siivoojaa Tampereen alueelle.

Vastaat omalta osaltasi laadukkaan siivouksen toteuttamisesta neljässä eri toimipisteessä. Työ kattaa mielenkiintoisten kohteiden viikoittaiset ylläpito- ja perussiivoukset. Siivottavat kohteet ovat kerrostalo-, toimisto- ja päiväkeskustiloja. Lopullinen viikoittainen työaika tulee määräytymään ennen työnaloitusta työmäärän vahvistuttua. Arvio viikoittaisesta työajasta on noin 25-37,5 tuntia.

Tässä työssä vaatimuksena on soveltuva alan koulutus sekä ymmärrys pesuaineista. Tärkeintä kuitenkin on, että sinulta löytyy asiakaspalveluasennetta, reippautta ja luotettavuutta. Arvostamme aikaisempaa työkokemustasi siivousalalta, ripeää ja motivoitunutta työotetta sekä hyvää suomen kielen taitoa. Tässä työssä liikutaan työkohteiden välillä, jolloin vaatimuksena on B-ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle työtiimin täyden tuen, nykyaikaiset siivousvälineet, asiallisen perehdytyksen työtehtäviin ja -kohteeseen sekä hyvät puitteet työssä menestymiseen. Työ alkaa mahdollisimman pian. Kyseessä on vakituinen työsuhde. Palkkaus on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen 10,88€/h (Palkkaryhmä 2 mukainen).

Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluilta Joona Laakso puh. 050 453 3995, joona.laakso@nordic.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan tekijän löydyttyä.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401862
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 6.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Joona Laakso (joona.laakso (a) nordic.fi)
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa