(Poistunut julkaisusta)

Autollinen siivooja Pirkanmaalle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!


Pidätkö tarkkuutta vaativasta itsenäisestä työstä? Nautitko siitä, että saat palvella ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla? Haluatko taloon, joka tarjoaa loistavat etenemis- ja koulutusmahdollisuudet?


Etsimme nyt kahta reipasta ja asiakaspalveluhenkistä AUTOLLISTA KEIKKASIIVOOJAA vahvistamaan tiimiämme.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Meillä vastaat eri asiakaskohteidemme ylläpito- ja perussiivouksesta keikkaluonteisesti ja sijaisuuksia tehden. Työaika sijoittuu klo 5-22 väliin pääasiassa arkisin. Työsuhde on vakituinen ja työsopimus tarvittaessa työhön kutsuttavan.


Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Nautit välillä nopeastakin työrytmistä ja vaihtuvat työkohteet eivät saa sinua hämmentymään. Olet joustava, asiakaslähtöinen ja peruspesutaitoinen. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Sen lisäksi tarvitset B-ajokorttia sekä oman auton käyttömahdollisuutta kohteiden välillä liikkumiseen. Kohteet sijaitsevat Tampereella ja lähialueilla.


ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi ja kouluttautua siivousalan ammattilaiseksi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.


Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 9.10.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla.