Autollinen siivooja, osa-aikainen päivätyö
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2021

Motivoidutko työssäsi kättesi jäljestä ja liikkuvasta työstä? Etsitkö itsellesi pitkäaikaista osa-aikaista työtä? Hienoa! Meillä on sinulle tarjota osa-aikaista päivätyötä puhtaanapidon työtehtävissä.

Etsimme nyt motivoituneita siivousalan osaajia tai alalle pyrkiviä puhtaanapidon tehtäviin Kuopioon.

Siivoojana työtehtäviisi kuuluvat eri kiinteistöjen liiketilojen, toimistojen, porrastilojen ja yleisten tilojen siivous. Työ on osa-aikaista päivätyötä, jota tehdään maanantaista perjantaihin n. klo 07.00 alkaen. Kohteet sijaitsevat ydin Kuopiossa ja liikkuvan työn vuoksi tarvitset omaa autoa. Kilometrikorvaus maksetaan työkohteiden välillä omaa autoa käytettäessä. Palkkaus määräytyy kiinteistöalan tes mukaisesti.

Arvostamme kokemusta, mutta tärkeintä on kuitenkin asenteesi ja motivaatio työtä kohtaan. Haemme Sinua joka sitoudut pidemmäksikin aikaa asiakkaamme reippaaseen ja iloiseen tiimiin. Sinulla on kyky omaksua uusia työkohteita ja valmis toimia itsenäisesti annettuja ohjeistuksia noudattaen. Tarvitset työssäsi suomen kielen taitoa.

KIINNOSTUITKO?

Hae paikkaa pikimmiten oheisen linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiilisi hakuun. Huomiothan, että käsittelemme hakemuksia ja kutsumme haastatteluun jo haun aikana. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä toukokuun aikana.

Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot