(Poistunut julkaisusta)

Autollinen siivooja Helsinkiin
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2020

Etsimme asiakkaallemme siivoojaa työskentelemään pääkaupunkiseudulla pääasiassa Helsingissä (joskus Espoo & Vantaa) erilaisissa kohteissa. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Mieluiten mahdollisimman pian loka- tai marraskuussa 2020.

Työnkuvaus:

Työnkuvaan kuuluu pääasiassa toimistosiivous ja rappusiivous. Halutessasi voit tehdä myös yksityiskotien kotisiivousta. Työtunteja on täydet määrät eli n. 37-40h viikossa. Hakijan toiveesta riippuen tarjolla on määräaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva työsuhde.

Työnkuvaan kuuluu tarkemmin muun muassa imurointia, lattioiden ja rappujen pesua, pölyjen ja pintojen pyyhintää, WC- ja suihkutilojen pesuja ja yleistä siistimistä kuten roskakorien tyhjentämistä. Siivoamiseen käytetään Ecolabel tuotteita. Työskentely tapahtuu arkisin klo 7-17 välillä. Voit pääasiassa päättää itse työajoistasi liukuvasti tällä välillä, mutta tietyissä toimistoissa työ täytyy tehdä ennen kello kahdeksaa (8) aamulla tai klo 16 jälkeen iltapäivällä (eli silloin, kun toimistotyöntekijät eivät ole paikalla). Työtä tehdään pääasiassa itsenäisesti, välillä pareittain.

Hakijalta toivomme:

Toivomme hakijalta vähintään noin 2 vuoden kokemusta siivoustyöstä. Lisäksi hakijalla tulee olla B-ajokortti ja auto. Sinulle maksetaan kilometrikorvaukset kaikista matkoista eri kohteiden välillä. Matkat eivät ole pitkiä, mutta auto on välttämätön kohteiden välillä liikkumista varten.

Koska töitä tehdään toisinaan pareittain, arvostamme yhteistyökykyä ja iloista asennetta. Toivomme hakijalta myös suomen kielen taitoa. Koska rappujen siivous on suhteellisen liikunnallista työtä, niin toivomme sinulta normaalia fyysistä kuntoa.

Odotamme, että olet tunnollinen ja ahkera persoona, jolle huolellisuus ja työn hyvä jälki ovat tärkeitä. Kaikenlainen aiempi kokemus erityisesti rappujen ja toimistojen siivouksesta on toivottavaa. Kotisiivouskokemus ja ikkunanpesutaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme:

Työrooli tarjoaa mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, kun siivottavia kohteita on useita ja ne vaihtelevat toimistoista rappuihin ja jopa koteihin. Työsuhde on joko määräaikainen tai vakituinen. Saat työn aloittaessasi hyvän usamman päivän perehdytyksen ja asianmukaiset siivousvälineet käyttöösi.

Sinulla on myös mahdollisuus napata työstä itsellesi vakituinen työpaikka ja työllistyä suoraan asiakasyrityksemme kirjoille myöhemmin. Me WorkPowerin tiimi olemme myös tukenasi vuoden jokaisena päivänä ja meihin voi ottaa yhteyden helposti aina, kun on jotain kysyttävää. Palkka maksetaan sinulle meidän kautta työskennellessäsi 2 viikon välein. 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työroolista, niin laita meille hakemusta tulemaan pikaisesti. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa: 044 716 4779. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, mahdollisesta koulutuksestasi ja aiemmasta siivoukseen liittyvästä työkokemuksestasi. Kerro myös, milloin voisit aloittaa. Voit myös esittää tuntipalkkatoiveesi!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp).

ellen.book@workpower.fi