Autollinen rakennustyöntekijä
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2021

Hei! Etsimme asiakkaallemme autollisia, ammattitaitoisia, luotettavia ja kokemusta omaavia rakennustyöntekijöitä Uudeenmaan alueen työmaille. Työnkuvaan kuuluu monipuolisesti erilaisia vaihtelevia rakennustyöntekijän tehtäviä oman osaamisen mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Etsimällämme henkilöllä on monipuolista kokemusta rakennustyöntekijän tehtävistä ja hän pystyy työskentelemään sekä itsenäisesti että tiimissä. Rakennusalan koulutus on eduksi, mutta arvostamme myös työssä hankittua osaamista. Etsimme henkilöitä, joilla on omatoiminen ja motivoitunut työote sekä aito kiinnostus alaa kohtaan. Toivomme rakennuspiirustusten lukutaitoa. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa. Oman auton käyttömahdollisuus on edellytys, sillä työkohteet sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua.

Tarjoamme sinulle:
Meiltä saat mielekkäät rakennustyöntekijän työtehtävät. Palkkasi määräytyy rakennusalan työehtosopimuksen ja osaamisesi sekä kokemuksesi mukaan. Lisäksi tarjoamme laadukkaat työvaatteet, joissa on mukava työskennellä. Saat myös iloisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Motivoituneelle ja hyvälle työntekijälle on tässä oiva mahdollisuus pitkäaikaiselle keikalle!

Lisätietoa tarvittaessa:

HR-konsultti Teemu Rantanen
teemu.rantanen@workpower.fi
puh. 040 544 1110 (ark. klo.10-16)

Avainsanat: rakennusala, rakennustyöntekijä, rakennustyö, Espoo, pääkaupunkiseutu, Vantaa, Helsinki, Uusimaa, raksa, Järvenpää, Hyvinkää, Tuusula, Kerava 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1526750
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Kirkkonummi, Nurmijärvi, Tuusula, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa