Autollinen rakennusaputyöntekijä, KESÄTYÖ
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2021

Etsitkö mielekästä työtä, jossa ei istuskella vaan todella tehdään? Haluatko työskennellä ulkona raittiissa kesäilmassa? Tule meille kesätöihin! Haemme pääkaupunkiseudulla sijaitseville työmaille luotettavia, oma-aloitteisia ja reippaita rakennusaputyöntekijöitä. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, kuten purku-, raivaus-, siivoustöitä sekä muita rakennusapulaisen töitä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa sekä joustavaa ja tarmokasta asennetta työtä kohtaan. Hakijalla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti. Edellytämme, että kykenet työskentelemään itsenäisesti, mutta pystyt tarvittaessa toimimaan myös osana työtiimiä. Aikaisempi rakennusalan työkokemus on toivottavaa, mutta ei välttämätöntä, vaan reipas ja motivoitunut asenne ratkaisee. Edellytämme täysi-ikäisyyttä sekä suullista suomen kielen taitoa. Auton käyttö työssä on välttämätöntä, koska työtä tehdään useissa kohteissa.

Tarjoamme sinulle:
Meillä on asiakkainamme Suomen suurimpia rakennusalan yrityksiä, joten työskentelemällä kauttamme saat oivan mahdollisuuden tutustua eri yrityksiin sekä erilaisiin työmaihin sekä työtehtäviin. Palkkauksen osalta noudatamme rakennusalan työehtosopimusta. Lisäksi tarjoamme sinulle mukavan HR-tiimi tuen sekä turvalliset ja laadukkaat työvaatteet. Meille on sydämen asia saada sinut viihtymään WorkPowerilla mahdollisimman pitkään, joten voit jatkaa meillä myös kesän jälkeenkin!

Hakuprosessi:
Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, täytä hakemus! Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä:
HR Trainee Vilma Kauppala
vilma.kauppala@workpower.fi

Avainsanat: rakennusapulainen, rakennusaputyöntekijä, appari, rakennustyö, Helsinki, Espoo, Vantaa, pääkaupunkiseutu

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1422227
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 4.4.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa