Autollinen purkutyöntekijä
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2021

Etsimme AUTOLLISTA PURKUTYÖNTEKIJÄÄ asiakasyrityksellemme vahinkokohteisiin Kuopion seudulle!

Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset purkutyöt vahinkosaneerauskohteissa. Työtehtävät vaihtelevat kohteissa sen mukaan, mitkä rakenteet ovat vaurioituneet ja vaativat purkua. Työtehtävät edellyttävät kykyä itsenäiseen työhön, joten toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä.

Tehtävä edellyttää ajokorttia, sillä työkohteet sijaitsevat Pohjois-Savon alueella. Mikäli käytät omaa autoa, maksamme sinulle asianmukaiset kilometrikorvaukset.

Töitä tehdään ihmisten kodeissa, joten ihmisläheiset asiakaspalvelutaidot ovat olennaiset. Eduksesi katsomme rakennusalan koulutuksen tai vastaavan työkokemuksen ja voimassaolevan työturvakortin.

Lisätietoja:

Heidi Hämäläinen 040 558 9342
heidi.hamalainen@sihti.fi

Rosa Pitkänen 040 481 1405
rosa.pitkanen@sihti.fi

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja!

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteessa www.sihti.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1506462
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Heidi Hämäläinen (heidi.hamalainen (a) sihti.fi)
  • Sijainti: Kuopio, Kuopio