(Poistunut julkaisusta)

Autollinen porrassiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018

L&T:llä siivoustyö on liikkuvaa ja monipuolista. Haemme nyt tiimiimme uutta

AUTOLLISTA PORRASSIIVOOJAA

kokopäiväiseen työhön asuinkiinteistöjen siivoukseen Keravalle ja Savioon. Työtä tehdään arkisin klo 8-16 välisenä aikana eli yhteensä viikossa 37,5 h. Etsitään työntekijää kenellä on oma auto käytössä ja maksamme Kipa tes 3 palkan lisäksi km-korvausta joka kattaa oman auton käytön kaikki kulut. Tehtäväsi on yleisten tilojen: käytävien, saunojen, pesuloiden ja muiden oheistilojen siivous.

Etsimämme työntekijä ei pelkää fyysistä sekä nopeatempoista työtä ja moppi pysyy hyvin kädessä. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta kunnon perehdytys kuuluu tottakai pakettiin. Näissä hommissa kuitenkin positiivinen asenne ratkaisee! Tehtävässä kohtaat vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten hyvä jos sinulla olisi suomen kielen taitoa. Tässä tehtävässä pärjäät hyvin myös osaamalla englantia.

 Hae paikkaa osoitteessa www.lassila-tikanoja.fi/toihin, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat tarvittaessa sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi