(Poistunut julkaisusta)

Autollinen porrassiivooja Keravalle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2019

Etsitkö itsenäistä ja liikkuvaa työtä? Meillä niitä on tarjolla! Etsimme 

 

AUTOLLISIA PORRASSIIVOOJIA

 

Kerava alueelle. Kyseessä on vakituinen, kokoaikainen työ ja töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin 8-16.00, eikä töitä tarvitse laittaa reppuun kotiin lähtiessään vaan voit nauttia vapaa-ajastasi ilman huolenhäivää työstä. Tehtävässä työskentelet mm. Savio ja Kerava alueella.Työkuva on selkeäpiirteinen – porrassiivoojana tehtäväsi on kerrostalojen yleisten tilojen eli käytävien, saunojen, pesuloiden ja muiden oheistilojen siivous. Työ on vauhdikasta ja vaihtelevaa.

 

Tärkeä osa työtäsi on myös asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen. Tarpeen tullen neuvot ja opastat, vähintään hymyilet ja tervehdit. Aikaisempi työkokemus ei ole välttämätöntä - opetamme sinulle kaiken muun paitsi palveluasenteen!  Työpäivän aikana kertyy reippaasti askeleita portaissa, joten hyvä peruskunto on tehtävässä eduksi. Töitä tehdään tässä tehtävässä vaihtelevasti eri puolella pääkaupunkiseutua, joten ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat tehtävässä ehdottomia. Saat meiltä kilometrikorvausta kulkiessasi asiakaskohteiden välillä omalla autolla.

 

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa. Meillä on myös kattava työterveyshuolto ja sairauskassa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen! 

 

Kuulostaako sopivalta työltä sinulle? Älä suotta aikaile hakemisen kanssa, sillä olemme valmiit lyömään kättä päälle heti kun sopiva henkilö löytyy. Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävistämme, niitä saat osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme valitettavasti vastaanota hakemuksia sähköpostitse.