(Poistunut julkaisusta)

Autollinen porrassiivooja Helsinkiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Etsitkö itsenäistä ja lliikkuvaa työtä, jossa on säännölliset työajat? Meillä olisi paikka tarjolla! Etsimme nyt

 

AUTOLLISTA PORRASSIIVOOJAA HELSINGIN ALUEELLE

 

Minkälainen työ on kyseessä? Työnkuva on selkeäpiirteinen – porrassiivoojana tehtäväsi on kerrostalojen yleisten tilojen eli käytävien, saunojen, pesuloiden ja muiden oheistilojen siivous. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 8-16 eikä töitä tarvitse laittaa reppuun kotiin lähtiessään vaan voit nauttia vapaa-ajastasi ilman huolenhäivää työstä. Teet työt vaihtelevissa kohteissa eri puolella Helsinkiä. Sinulle maksetaan kilometrikorvausta oman auton käytöstä.

 

Ketä etsimme? Aikaisempi työkokemus ei ole välttämätöntä - opetamme sinulle työn. Tärkeintä on reipas asiakaspalveluasenne.  Työpäivän aikana kertyy reippaasti askeleita portaissa, joten hyvä peruskunto on tehtävässä eduksi. Tehtävä edellyttää B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan ja huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen kautta. Meillä on myös kattava työterveyshuolto ja sairauskassa. Jos sinulla on halua menestyä ja edetä kanssamme, voit luoda urapolun meillä - me kannustamme siihen! 

 

Kiinnostuitko? Jos liikkuva työ säännöllisillä työajoilla kiinnostaa, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivujemme kautta. Älä suotta aikaile hakemisen kanssa, sillä olemme valmiit lyömään kättä päälle heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kaipaat lisätietoja tehtävistämme, niitä saat osoitteesta rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.