(Poistunut julkaisusta)

Autollinen lähitukihenkilö
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Etsimme asiakkaallemme autollista lähitukihenkilöä kahden (2) kuukauden kestoiseen määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä on projektiluontoinen ja tehtävään valikoitunut henkilö pääsee tekemään töitä asiakkaamme toimipisteissä ympäri Suomea.

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Barona IT Oy:lle, mutta työskentelemään asiakasyrityksessämme.

TYÖTEHTÄVÄT

Tehtävä on projektiluontoinen ja projektin tarkoituksena on työntekijätason digitaalisen identiteetin käyttöönotto (käyttäjätunnus ja sähköposti). Tehtävänkuvaan kuuluu organisaation sisäisten käyttöönottotilaisuuksien järjestäminen ja käyttöönottojen toteutus asiakkaamme toimipisteissä ympäri Suomea.

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hakijalta kykyä työskennellä itsenäisesti, positiivista asennetta työntekoa kohtaan, sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Lisäksi edellytämme soveltuvaa IT-alan koulutusta tai vahvaa laitetuntemusta harrastuneisuuden kautta.

TOIVOMME HAKIJALTA

  • IT-alan koulutusta tai vastaavaa työkokemusta

  • Kokemusta Active Directory käyttäjähallinnasta ja Windows-työasemista

  • Office 365 osaamista

  • Azure AD tuntemus katsotaan eduksesi

  • B-ajokortti ja oma auto (kilometrikorvaukset maksetaan)

TIEDOT

Kesto: Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, projektin kesto on arviolta kaksi kuukautta

Sijainti: Liikkuva työ, pääsääntöisesti Uudellamaalla.

Palkka: Sopimuksen mukaan

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, se onnistuu helposti vain tallentamalla CV:si järjestelmäämme! Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla!

Tutustu Barona IT:n toimintaan ja avoimiin työpaikkoihin uudistettujen sivujemme kautta: https://careers.barona.fi/it/tech-support/