(Poistunut julkaisusta)

Autollinen kotisiivooja pääkaupunkiseudulle
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2020

Etsimme asiakkaallemme ajokortillista ja auton omistavaa siivoojaa työskentelemään pääkaupunkiseudulla Helsingissä (+ toisinaan Espoossa & Vantaalla) erityisesti kotisiivouksien parissa. Työ alkaa sopimuksen mukaan joustavasti, mutta mieluiten mahdollisimman pian marras-joulukuussa 2020.

Työnkuvaus:

Työnkuvaan kuuluu pääasiassa yksityiskotien siivoaminen perusteellisesti ohjeiden mukaan. Kohteet voivat vaihdella kerrostaloasunnoista omakotitaloihin. Työtunteja on täydet määrät eli n. 37-40h viikossa, mutta voit työllistyä myös osa-aikaisesti, mikäli niin toivot.

Työnkuvaan kuuluu tarkemmin mm. imurointia, lattioiden pesua, pölyjen ja pintojen pyyhintää, WC- ja suihkutilojen pesuja ja yleistä siistimistä kuten roskakorien tyhjentämistä. Siivoamiseen käytetään Ecolabel tuotteita. Työskentely tapahtuu arkisin noin klo 8-17 välillä. Työtä tehdään vaihdellen toisinaan pareittain ja toisinaan yksin.

Hakijalta toivomme:

Toivomme hakijalta vähintään noin 2 vuoden kokemusta kotisiivoustyöstä. Lisäksi hakijalla tulee olla B-ajokortti ja auto. Sinulle maksetaan mahdolliset pysäköintimaksut sekä kilometrikorvaukset kaikista matkoista eri kohteiden välillä. Auto on välttämätön kohteiden välillä liikkumista varten. Koska töitä tehdään välillä myös tiimissä tai pareittain, arvostamme yhteistyökykyä ja iloista asennetta. Toivomme hakijalta myös hyvää suomen kielen taitoa. Odotamme, että olet tunnollinen ja ahkera persoona, jolle huolellisuus ja työn hyvä jälki ovat tärkeitä. Ikkunanpesutaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme:

Työrooli tarjoaa mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan, kun siivottavat kohteet vaihtelevat. Työsuhde on joko määräaikainen tai vakituinen. Saat työn aloittaessasi hyvän usamman päivän perehdytyksen työhösi asiakkaaltamme, sekä asianmukaiset siivousvälineet ja -aineet käyttöösi.

Sinulla on myös mahdollisuus napata työstä itsellesi vakituinen työpaikka ja työllistyä suoraan asiakasyrityksemme kirjoille myöhemmin. Me WorkPowerin tiimi olemme tukenasi vuoden jokaisena päivänä ja meihin voi ottaa yhteyden helposti aina, kun on jotain kysyttävää. Palkka maksetaan sinulle meidän kautta työskennellessäsi 2 viikon välein! 

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit tästä työroolista, niin laita meille hakemusta tulemaan pikaisesti. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Vaihtoehtoisesti voit laittaa minulle helposti viestiä vaikka WhatsAppissa: 044 716 4779. Voit kertoa hakemuksessasi osaamisestasi, mahdollisesta koulutuksestasi ja aiemmasta siivoukseen liittyvästä työkokemuksestasi. Kerro myös milloin voisit aloittaa. Voit myös esittää tuntipalkkatoiveesi!

Lisätiedot:

HR-koordinaattori Ellen Böök

p. 044 716 4779 (myös WhatsApp).

ellen.book@workpower.fi