Autollinen kokenut rakennustyöntekijä
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2021

Terve! Etsimme asiakkaallemme autollisia, ammattitaitoisia, luotettavia ja kokemusta omaavia rakennustyöntekijöitä pääkaupunkiseudulla sijaitseville työmaille. Työnkuvaan kuuluu monipuolisesti erilaisia vaihtelevia rakennustyöntekijän tehtäviä oman osaamisen mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Hakemallamme henkilöllä on monipuolista kokemusta rakennustyöntekijän tehtävistä ja hän pystyy toimimaan sekä itsenäisesti että tiimissä. Rakennusalan koulutus on eduksi, mutta arvostamme myös työssä hankittua osaamista. Etsimme henkilöitä, joilla on motivoitunut ja omatoiminen työote sekä aito innostus alaa kohtaan. Toivomme rakennuspiirustusten lukutaitoa. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Oman auton käyttömahdollisuus on edellytys, sillä työkohteet sijaitsevat ympäri pääkaupunkiseutua.

Tarjoamme sinulle:
Vastineeksi työpanoksestasi tarjoamme sinulle mielekkäät rakennustyöntekijän työtehtävät. Palkkasi määräytyy rakennusalan työehtosopimuksen ja osaamisesi sekä kokemuksesi mukaan. Tarjoamme sinulle laadukkaat työvaatteet, joissa on mukava työskennellä. Saat myös välittävän HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Motivoituneelle ja hyvälle työntekijälle on tässä oiva mahdollisuus pitkäaikaiselle keikalle!

Lisätietoa tarvittaessa sähköpostitse:

HR Trainee Vilma Kauppala
vilma.kauppala@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, rakennustyöntekijä, rakennustyö, Espoo, pääkaupunkiseutu, Vantaa, Helsinki, Uusimaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1461184
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa