Autollinen kokenut rakennusaputyöntekijä
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2021

Huomio, huomio!! Etsitkö työtä, jossa pääset näkemään monipuolisesti erilaisia työmaita ja tekemään vaihtelevia rakennusaputyöntekijän työtehtäviä? Jos vastasit kyllä, hae meille!

Etsimme tällä hetkellä Autollisia kokeneita rakennusaputyöntekijöitä vaihteleviin kohteisiin Uudenmaan alueelle. Työnkuvaan kuuluu erilaisia aputyöntekijän tehtäviä, kuten muun muassa raivausta, haalausta, siivousta ja suojauksien laittoa. Lisäksi työhösi voi kuulua myös muita rakennustyömaan tehtäviä oman osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Sinulla on reipas ja motivoitunut ote työhön ja olet luotettava sekä oma-aloitteinen. Toivomme aikaisempaa kokemusta rakennusaputyöntekijän tehtävistä sekä työmaalla työskentelystä. Työ on fyysistä, joten siinä suoriutumiseen vaaditaan hyvää kuntoa. Edellytämme suullista suomen kielen taitoa. Työ edellyttää auton käyttömahdollisuutta, sillä kyseessä on keikkatyö, jota tehdään vaihtelevissa kohteissa Uudenmaan alueella. 

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle vähintään TES:in mukaisen palkkauksen kokemuksesi mukaan sekä osaavan ja mukavan tiimin tuen asiakasyritystemme parissa. Lisäksi saat iloisen ja välittävän HR-tiimimme tuen. Työntekijämme saavat meiltä myös mukavat ja turvalliset työvarusteet. 

Hakuprosessi: 
Mikäli mielenkiintosi heräsi, jätä rohkeasti hakemuksesi. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-konsultti
paivi.seitz@workpower.fi

Avainsanat: rakennusapumies, rakennusaputyöntekijä, kokenut aputyöntekijä, rakennusala, rakennustyö, keikkatyö, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Hyvinkää, Uusimaa, Helsinki, Vantaa, Espoo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1523731
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 7.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Kerava, Tuusula, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa