Autollinen kokenut rakennusaputyöntekijä
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2021

Etsitkö monipuolista työtä, jossa pääset näkemään erilaisia työmaita ja tekemään vaihtelevia rakennusaputyöntekijän työtehtäviä? Hienoa, hae siis meille! Etsimme tällä hetkellä kokeneita rakennusaputyöntekijöitä vaihteleviin kohteisiin Uudenmaan alueelle. Työnkuvaan kuuluu erilaisia aputyöntekijän tehtäviä, kuten muun muassa raivausta, haalausta ja siivousta. Lisäksi työhösi voi kuulua myös muita rakennustyömaan tehtäviä oman osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Hakemallamme henkilöllä on reipas ja motivoitunut ote työhön ja hän on luotettava sekä oma-aloitteinen. Toivomme aikaisempaa kokemusta aputyöntekijän tehtävistä sekä työmaalla työskentelystä. Kokemus perustusvaiheen töistä kuten raudoituksista tai anturoista katsotaan eduksi. Työ on fyysistä, joten siinä suoriutumiseen vaaditaan hyvää kuntoa. Edellytämme myös voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja suullista suomen kielen taitoa. Työ edellyttää auton käyttömahdollisuutta, sillä kyseessä on keikkatyö, jota tehdään vaihtelevissa kohteissa Uudenmaan alueella. 

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle vähintään TES:in mukaisen palkkauksen kokemuksesi mukaan sekä mukavan ja osaavan tiimin tuen asiakasyritystemme parissa. Lisäksi saat välittävän HR-tiimimme tuen menestymisesi siivittäjäksi. Työntekijämme saavat meiltä myös mukavat ja turvalliset työvarusteet. Vaihtelevat työkohteet takaavat sen, että pääset tutustumaan monipuolisesti eri rakennusyritysten toimintaan ja työmaihin!

Hakuprosessi: 
Mikäli onnistuimme herättämään kiinnostuksesi, jätä rohkeasti hakemuksesi. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tarvittaessa:
Teemu Rantanen, HR-koordinaattori
teemu.rantanen@workpower.fi

Avainsanat: rakennusapumies, rakennusaputyöntekijä, kokenut aputyöntekijä, rakennusala, rakennustyö, keikkatyö, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Hyvinkää, Uusimaa, Helsinki, Vantaa, Espoo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1461349
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa