(Poistunut julkaisusta)

Autollinen kesätyöntekijä porrassiivoukseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

L&T tarjoaa tänäkin kesänä satoja kesätyöpaikkoja eri tehtävissä ympäri Suomea. Etsimme myös Tuusulan, Keravan ja Järvenpään alueelle reippaita ja toimeentarttuvia

 

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ PORRASSIIVOUSTYÖHÖN

 

Vakituisten siivoojien kirmatessa kesälaitumille aukenee näytön paikka luotettaville ja reippaille lomasijaisille. Porrassiivoustyö sisältää kerrostalojen rappukäytävien ja yleisten tilojen, kuten saunojen, pesuloiden ja kellareiden siivousta. Kyseessä on osa-aikainen työ, n. 30 tuntia viikossa ja työvuorot sijoittuvat arkipäiviin klo 7-16 välille. Tarjolla on töitä toukokuussa. Kerrothan hakemuksessasi milloin olet käytettävissä ja missä päin voit työskennellä.

 

Tärkeä osa työtäsi on asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen. Tarpeen tullen neuvot ja opastat, vähintään hymyilet ja tervehdit. Askeleita kertyy päivän aikana runsaasti, joten aiemmasta liikuntaharrastuksesta on tässä työssä hyötyä. Työnkuva on selkeäpiirteinen, eikä töitä tarvitse laittaa reppuun kotiin lähtiessään, vaan voit nauttia vapaa-ajastasi ilman huolenhäivää työstä. B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.

 

Saat meiltä käyttöösi hyvät työvälineet ja perehdytämme sinut työhön. Maksamme kesätyöntekijälle Kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisen tuntipalkan, eli vähintään 9,60 €. Hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan myös jatkossa L&T:llä. Meillä on yli 350 erilaista ammattinimikettä, ja monipuoliset uramahdollisuudet.

 

Kuulostaako passelilta kesäduunilta? Lähetä hakemuksesi 29.4. mennessä. Älä kuitenkaan aikaile, sillä käymme hakemuksia jo hakuaikana läpi ja paikat täytetään sopivien kesätuuraajien löydyttyä. Jäikö jokin mietityttämään? Olethan meihin yhteydessä nettisivujemme yhteydenottolomakkeen kautta.