(Poistunut julkaisusta)

Autoliiketoiminnan palvelupäällikkö, IT-ratkaisut
Solteq

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Haemme vahvistusta kasvavaan ja kehittyvään ajoneuvokaupan ratkaisuliiketoimintaamme! Haemme sinua, joka tunnet autoliiketoimintaa ja olet ollut tekemisissä ajoneuvokaupan IT-ratkaisujen parissa. Sydämesi sykkii autojen lisäksi tyytyväisille asiakkaille sekä toimiville tietojärjestelmille.

Tehtävä

Ajoneuvokaupan yksikkömme tuottaa tietojärjestelmiä ja –palveluita Suomen johtaville autoliikkeille. Meillä on omat tuotteet autoliikkeiden toiminnanohjaukseen, automyyntiin sekä huoltoliiketoiminnan hallintaan. Lisäksi tarjoamme muita ratkaisuja autokauppojen liiketoiminnan tueksi, mm. digitaaliseen asiakaskohtaamiseen sekä markkinointiin.

Palvelupäällikkönä olet Solteqin tärkeät kasvot sinulle nimetyille autoliikkeille. Tehtävänäsi on viedä eteenpäin kehitys- ja tuotantotiimillemme asiakkaidesi järjestelmäratkaisuihin liittyviä kehitystarpeita sekä esittää asiakkaillesi ratkaisuehdotuksia uusien järjestelmäpiirteiden toteutuksesta. Osallistut toiminnallisten tarpeiden määrittelyyn yhdessä ohjelmistoasiantuntijoidemme kanssa. Vahvana tukena työssäsi sinulla on kokenut tuotepäällikkö- ja kehittäjätiimimme, toisaalta itse jaat autoliiketoimintaa koskevaa toimialatuntemustasi aktiivisesti muulle tiimille.

Sinä

Odotamme sinulta autoliiketoiminnan syvällistä tuntemusta sekä kokemusta joko automyynnin tai jälkimarkkinoinnin puolelta. Olet kehitys- ja ratkaisuhakuinen persoona ja sinulla on hyvä ymmärrys autoliikkeiden tietojärjestelmistä. Kommunikoit luontevasti ja ymmärrettävästi eri sidosryhmien kanssa niin suullisesti kuin kirjallisesti, tarvittaessa myös englanniksi. Sinun ei tarvitse olla mikään IT-guru tai nörtti, kunhan sinulla on aito kiinnostus siihen, miten tietojärjestelmillä voidaan helpottaa autoliikkeen arkea ja parantaa asiakaskokemusta. Käytät yleisiä toimisto-ohjelmia työssäsi sujuvasti.

Lisäksi etsimällämme henkilöllä on:

  • Erinomaiset vuorovaikutustaidot. Vakuutat asiakkaat luonnollisella ja energisellä esiintymiselläsi ja tulet toimeen tiimissä erilaisten ihmisten kanssa.
  • Myynnillinen mindset. Tunnistat lisämyynnin mahdollisuudet ja haluat palvella asiakkaitamme hyvin tarjoamalla heille palvelujamme ja osaamistamme aktiivisesti.
  • Johdonmukainen työskentelytapa. Seuraat kehityshankkeiden etenemistä, raportoit asiakkaille järjestelmällisesti ja sovitusti, pidät kiinni sovituista aikatauluista.

Me

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hyödyntää autoliiketoimialan osaamistasi uudesta näkökulmasta ja päästä vaikuttamaan autoliikkeiden tulevaisuuden IT-järjestelmäratkaisujen kehittämiseen. Tiimimme koostuu pitkään yhdessä työskennelleistä, kokeneista alan huippuasiantuntijoista. Toivomme sinun voivan työskennellä Tampereen toimipisteessämme, mutta myös sijainti jossain toisessa toimipaikassamme on mahdollinen.

Emme väitä olevamme täydellisiä – kukaan ei ole – mutta olemme huippuja kehittämään parempaa työpaikkaa yhdessä. Yhteishenkemme saakin kehuja työntekijöiltämme. Tarjoamme sinulle ison yrityksen edut ja hyvät etenemismahdollisuudet, mutta myös sopivan matalan hierarkian ja tekemisen kulttuurin. Jokainen voi vaikuttaa omaan työhönsä, joka myös joustaa tarpeiden mukaan. Saat laittaa itsesi likoon vapaa-ajallakin tai hakea lapset ajoissa hoidosta. Työhyvinvointiasi tukevat toimistojemme omat hyvinvointivalmentajat sekä erilaiset yhteiset aktiviteetit.

Näin haet!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita hakemuksesi meille, mukaan CV ja palkkatoive. Voit hakea tehtävää täyttämällä hakulomakkeen mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 27.5.2018 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa autoliiketoiminnan yksikkömme vetäjä Hanna Hietala, hanna.hietala(@)solteq.com.